Latest News

Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2016

Βόμβα Μαρινάκη στο Δημοτικό Συμβούλιο Πειραιά: Έχω κάνει 10 μηνύσεις κι έχει αποφύγει 8 αυτόφωρα!

Σε μια δήλωση - βόμβα προχώρησε, πριν από λίγο, ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός και πρώτος δημοτικός σύμβουλος Πειραιά Βαγγέλης Μαρινάκη για την...
υπόθεση εκβιαστών.
Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου ο Βαγγέλης Μαρινάκης πήρε το λόγο και αποκάλυψε για πρώτη φορά δημόσια ότι είχε κάνει 10 μηνύσεις στον κατηγορούμενο εκδότη της Ακρόπολης Παναγιώτη Μαυρίκο, αλλά, όπως ανέφερε, είχε αποφύγει 8 αυτόφωρα!
Ειδικότερα, ο Βαγγέλης Μαρινάκης αναφέρθηκε στην υπόθεση των ημερών με το κύκλωμα εκβιαστών στο χώρο του Τύπου. Όπως ανέφερε υπήρξε και ο ίδιος θύμα του κυκλώματος εκβιασμών από τον κατηγορούμενο εκδότη που τον συκοφαντούσε με σειρά πρωτοσέλιδων δημοσιευμάτων. 
Μιλώντας αποκάλυψε για πρώτη φορά δημόσια ότι έχει κάνει 10 μηνύσεις στον κατηγορούμενο εκδότη της Ακρόπολης, αλλά, όπως ανέφερε,  είχε αποφύγει 8 αυτόφωρα"!  
Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού τον χαρακτήρισε αλητήριο, ενώ άφησε αιχμές ότι είχε σχέσεις με δημοτικούς συμβούλους της μείζονος αντιπολίτευσης. Μάλιστα κάποιοι φάνηκε να ενοχλήθηκαν και του ζήτησαν να ανακαλέσει,  κάτι όμως που αρνήθηκε να κάνει, λέγοντας αν κάποιος είναι δημοτικός σύμβουλος δεν σημαίνει ότι δεν έχει σχέσεις με τέτοιου είδους άτομα.  
Μάλιστα, είχε έναν έντονο διάλογο με δημοτικό σύμβουλο της μείζονος αντιπολίτευσης, τον οποίον αν και φάνηκε να μην γνωρίζει ποιος είναι (ρώτησε το όνομά του). Στη συνέχεια αποκάλυψε ότι αυτός τον έβριζε συνεχώς μέσα από τη σελίδα του στο facebook!
Ο δημοτικός σύμβουλος αρνήθηκε ότι έκανε κάτι τέτοιο και είπε αν θέλει μπορεί να του κάνει μήνυση και μετά αποχώρησε από την αίθουσα... 
Αργότερα σε διάλειμμα της συνεδρίασης ο Βαγγέλης Μαρινάκης είχε συνομιλία με άλλον δημοτικό σύμβουλο της αντιπολίτευσης ο οποίος είχε διαμαρτυρηθεί κι αυτός επειδή, όπως είπε είχε δεχτεί επίθεση από τον συγκεκριμένο εκδότη... 


@ Καλά πως τα κατάφερνε να γλυτώνει τα αυτόφωρα; Είχε μαντικές ικανότητες ή τον ειδοποίησε κάποιος που γνώριζε για τις μηνύσεις;

Περισσότερα για την παρέμβαση Μαρινάκη στο Δημοτικό Συμβούλιο Πειραιά για το προσφυγικό, όπως έγραψε το Reportaz Net (Περισσότερα εδώ)