Latest News

Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2026

Η Σαρλίζ Θερόν προτιμά πια τα ανδρόγυνα ρούχα και οι κόρες της δεν ενθουσιάζονται

 


Η Σαρλίζ Θερόν φορά πλέον πιο σπάνια ψηλοτάκουνα και στρέφεται όλο και περισσότερο σε ρούχα με ανδρική γραμμή. Οι δύο κόρες της, η Τζάκσον και η Όγκαστ, δεν είναι ιδιαίτερα ευχαριστημένες με τις τελευταίες στιλιστικές επιλογές της μητέρας τους.

Η 51χρονη ηθοποιός μίλησε για το ντύσιμό της σε εκδήλωση της Veuve Clicquot, που πραγματοποιήθηκε την 1η Οκτωβρίου στο Βένις Μπιτς του Λος Άντζελες. Όπως εξήγησε, παλαιότερα φορούσε πολύ συχνότερα ψηλοτάκουνα, ενώ σήμερα προτιμά τα ίσια παπούτσια. Τα ανδρόγυνα ρούχα, πάντως, της άρεσαν ανέκαθεν. Εξακολουθεί να επιλέγει και πιο θηλυκά κομμάτια, αλλά αυτή την περίοδο το προσωπικό της στιλ είναι λίγο πιο ανδρόγυνο.

«Οι κόρες μου δεν είναι και πολύ χαρούμενες με αυτό», σχολίασε η Θερόν. Η ηθοποιός έχει μιλήσει και στο παρελθόν για το πόσο έχει απλοποιήσει την καθημερινή της εμφάνιση. Σε συνέντευξή της το 2023 είχε αστειευτεί λέγοντας ότι περνά μεγάλο μέρος της ημέρας σαν «οδηγός Uber» για τα παιδιά της, πηγαίνοντάς τα από τη μία δραστηριότητα στην άλλη. Είχε εξηγήσει τότε ότι προτιμά να μην αφιερώνει πολύ χρόνο ούτε στο χτένισμα, αφήνοντας τα μαλλιά της να στεγνώνουν μόνα τους.

Η Θερόν έχει περιγράψει, ωστόσο, και τις πιέσεις που δεχόταν σχετικά με την εμφάνισή της στα πρώτα χρόνια της στο Χόλιγουντ. Σε συνέντευξή της το 2022 είχε μιλήσει για το πόσο λίγο λόγο είχε στα κοστούμια που φορούσε στις ταινίες της. Θυμήθηκε μάλιστα έναν σκηνοθέτη που την καλούσε ξανά και ξανά για δοκιμές ρούχων, με στόχο, όπως είχε αντιληφθεί, να τονίσει όσο το δυνατόν περισσότερο τη σεξουαλικότητά της στην οθόνη. Η ίδια είχε χαρακτηρίσει αυτή τη συμπεριφορά υποτιμητική, εξηγώντας ότι στα πρώτα της βήματα δεν μπορούσε καν να συζητήσει τι θα φορούσε μπροστά στην κάμερα.

Οι κόρες της, πάντως, μπορεί να μη συμπαθούν ιδιαίτερα το σημερινό της στιλ, αλλά έχουν μεγάλο ενδιαφέρον για την παλιά της γκαρνταρόμπα. Η Θερόν έχει φυλάξει στο υπόγειο του σπιτιού της αρκετά ρούχα από προηγούμενες εμφανίσεις της, με σκοπό να τα φορέσουν εκείνες όταν μεγαλώσουν.

Μάλιστα, όταν μία από τις δύο ετοιμαζόταν για μια εκδήλωση όπου όλοι έπρεπε να φορούν λευκά, άρχισε να ψάχνει μέσα στα κουτιά. Η μητέρα της χρειάστηκε να την σταματήσει: «Όχι, όχι. Αυτά δεν είναι για τώρα. Για αργότερα».

Google News

Ακολουθήστε το reportaznet.gr στο Google News και μάθετε όλες τις ειδήσεις και τα πολιτικά νέα στην Ελλάδα & τον Κόσμο`