Latest News

Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2026

Γιώργος Κιμούλης: Δούκα, Χρυσικού και Ψαρράς στα δικαστήρια - Εκδικάζεται η αγωγή των 730.000 ευρώ


Στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων βρίσκονται και πάλι σήμερα, Πέμπτη 22 Οκτωβρίου, η Ζέτα Δούκα, η Δώρα Χρυσικού και ο Νίκος Ψαρράς καθώς εξετάζεται η αγωγή που κατέθεσε εναντίον τους ο
Γιώργος Κιμούλης.

Με τη συγκεκριμένη αγωγή, ο Γιώργος Κιμούλης ζητά να του καταβάλουν οι τρεις εναγόμενοι το ποσό των 730.000 ευρώ ως αποζημίωση για ηθική βλάβη και διαφυγόντα κέρδη λόγω της επικαλούμενης από τον ίδιο, συκοφαντικής του δυσφήμισης. Πρόκειται για τα όσα είχαν υποστηρίξει, στο παρελθόν, οι τρεις ηθοποιοί περί κακοποιητικής συμπεριφοράς του Γιώργου Κιμούλη στο πλαίσιο της συνεργασίας τους, σε παράσταση το 2008.

Η υπόθεση έχει χωριστεί σε δύο σκέλη και σήμερα εκδικάζονται με την ειδική διαδικασία, οι δια του τύπου αξιώσεις του ηθοποιού. Τα όσα ειπώθηκαν στο Σωματείο Ελλήνων ηθοποιών θα εξεταστούν με άλλη αγωγή, με τη τακτική διαδικασία.

Υπενθυμίζεται πως η αγωγή που είχε καταθέσει ο Γιώργος Κιμούλης κατά του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών έχει απορριφθεί πρωτοδίκως και εκκρεμεί η δίκη σε δεύτερο βαθμό μετά την έφεση που κατέθεσε ο ηθοποιός.

Google News

Ακολουθήστε το reportaznet.gr στο Google News και μάθετε όλες τις ειδήσεις και τα πολιτικά νέα στην Ελλάδα & τον Κόσμο`