Με τον Χρήστο Τζόλη να συνδυάζει το ντεμπούτο του με γκολ, η Άρσεναλ επικράτησε 4-1 της Τζιρόνα επί ισπανικού εδάφους στην πρώτη φιλική αναμέτρηση προετοιμασίας της ενόψει της νέας σεζόν.
Ήταν στο 30’ όταν ο Έλληνας διεθνής εξτρέμ κινήθηκε από τα αριστερά, συνέκλινε προς την περιοχή και με ψύχραιμο πλασέ έστειλε την μπάλα στη μακρινή γωνία, αφήνοντας θετικές εντυπώσεις στην πρώτη του εμφάνιση με τη φανέλα της Άρσεναλ.
Ο Τζόλης, που αποκτήθηκε για να ενισχύσει την επιθετική γραμμή των Λονδρέζων, ξεκίνησε βασικός και έδειξε από την πρώτη του παρουσία ότι μπορεί να αποτελέσει σημαντική επιλογή για τον Μικέλ Αρτέτα. Ο Έλληνας εξτρέμ παρέμεινε στον αγωνιστικό χώρο μέχρι το 61ο λεπτό, όταν αντικαταστάθηκε από τον Ρις Νέλσον.

Ακολουθήστε το reportaznet.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα πολιτικά νέα στην Ελλάδα & τον Κόσμο
