Latest News

Κυριακή 19 Ιουλίου 2026

Αναστασία Παντούση: Για άλλους αξίζουμε Όσκαρ και για άλλους Χρυσό Βατόμουρο


Η Αναστασία Παντούση μίλησε για την αυθεντικότητα, τις εσωτερικές της σκέψεις και τη σχέση της με... την κριτική.

Η ηθοποιός εξήγησε συνέντευξη στο Harper’s Bazaar πώς αντιμετωπίζει τα αρνητικά σχόλια και γιατί δεν προσπαθεί πλέον να αρέσει σε όλους.

H.B.GR.: Στην καθημερινότητα όλοι παίζουμε κάπως διαφορετικούς ρόλους. Υπάρχει στιγμή μέσα στη μέρα που νιώθετε απόλυτα ο εαυτός σας;

Α.Π.: Μπορεί να φανεί περίεργο, αλλά νιώθω ότι είμαι πάντα ο εαυτός μου. Δε μου βγαίνει να πω «καλημέρα» επειδή πρέπει να είμαι ευγενική. Δεν υπάρχει περίπτωση να πάω στο περίπτερο και να ζητήσω απλώς ένα κουτάκι τσίχλες. Θα πω «γεια σας» και, το πιθανότερο, θα πιάσω κουβέντα για κάτι τελείως άσχετο. Έχω, βέβαια, και τα σκοτάδια μου. Συνήθως έρχονται το βράδυ, πριν κοιμηθώ. Γι’ αυτό πολλές φορές μένω ξύπνια μέχρι αργά, απλώς καθισμένη στο κρεβάτι μου. Τότε έρχονται όλες αυτές οι σκέψεις. Ό,τι μου συμβαίνει εσωτερικά γράφεται κατευθείαν στο πρόσωπό μου.

H.B.GR.: Φαίνεται πως έχετε συμφιλιωθεί με το ότι δε γίνεται να αρέσετε σε όλους.

Α.Π.: Καταλαβαίνω πλέον ότι δεν έχει νόημα να σπαταλάω ενέργεια επειδή πρέπει να αρέσω σε όλους. Ούτε στη δουλειά που κάνουμε μπορούμε να αρέσουμε σε όλους. Για άλλους αξίζουμε Όσκαρ και για άλλους Χρυσό Βατόμουρο.

H.B.GR.: Δύσκολη αυτή η συνειδητοποίηση, γιατί στη δουλειά που κάνετε σίγουρα θέλετε και την επιβράβευση του κοινού.

Α.Π.: Όταν δεν αρέσω μέσα από τη δουλειά μου, το σκέφτομαι. Με επηρεάζουν και τα αρνητικά και τα θετικά σχόλια. Απλώς προσπαθώ να θυμίζω στον εαυτό μου ότι δε γίνεται να αρέσουμε σε όλους. Πρέπει να έχεις το μέτρο, γιατί αλλιώς δεν τη βγάζεις καθαρή. Αν διαβάζεις τα αρνητικά σχόλια και στενοχωριέσαι, όπως στενοχωριόμουν η ίδια παλιότερα, είναι πιο δύσκολο να δουλέψεις.

Google News

Ακολουθήστε το reportaznet.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα πολιτικά νέα στην Ελλάδα & τον Κόσμο