Latest News

Δευτέρα 20 Ιουλίου 2026

Τηλεθέαση: Ιστορικό ρεκόρ για την ΕΡΤ – «Σάρωσε» ο μεγάλος τελικός του Μουντιάλ

 


Στα ύψη σκαρφάλωσε η τηλεθέαση της ΕΡΤ1 εχθές το βράδι, κατά τη διάρκεια της μετάδοσης του μεγάλου τελικού του... Παγκοσμίου Κυπέλλου. 

Η αναμέτρηση ανάμεσα σε Ισπανία και Αργεντινή, η οποία ανέδειξε παγκόσμιους πρωταθλητές τους Ισπανούς για δεύτερη φορά στην ιστορία τους με σκορ 1-0 στην παράταση, καθήλωσε το τηλεοπτικό κοινό, σημειώνοντας τα υψηλότερα ποσοστά από την έναρξη της διοργάνωσης.

Ο μέσος όρος του αγώνα ήταν 69,9% στο δυναμικό κοινό και 65,8% στο γενικό σύνολο.

Στο δυναμικό κοινό, ο μεγάλος τελικός ξεκίνησε με 57% στο πρώτο τέταρτο (22:00 – 22:15). Από τις 23:00 και μετά, η ΕΡΤ1 βρισκόταν συνέχεια πάνω από το 70%, φτάνοντας μέχρι το 77,3% (00:45 – 01:00).

Στο γενικό σύνολο, ο τελικός του Παγκοσμίου Κυπέλλου ξεκίνησε με 52,7% στο πρώτο τέταρτο (22:00 – 22:15), ενώ σκαρφάλωσε μέχρι το 75,6% (00:45 – 01:00).

Η τηλεθέαση αναλυτικά

ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΚΟΙΝΟ

Ισπανία – Αργεντινή – 69,9%

ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ

Ισπανία – Αργεντινή – 65,8%

*Τα στοιχεία τηλεθέασης είναι κατά προσέγγιση, αφορούν στη χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων και είναι ενδεικτικά. Η αναλυτική αναφορά τηλεθέασης με τα ακριβή στοιχεία για όλα τα προγράμματα σε όλα τα κοινά, όπως και έρευνες αγοράς, είναι διαθέσιμα μόνο στην εταιρεία μετρήσεων Nielsen.

Google News

Ακολουθήστε το reportaznet.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα πολιτικά νέα στην Ελλάδα & τον Κόσμο