Latest News

Παρασκευή 17 Ιουλίου 2026

Άγριος καβγάς με «φαρμακερές» ατάκες Άδωνι Γεωργιάδη-Κώστα Τσουκαλά για ΟΠΕΚΕΠΕ (ΒΙΝΤΕΟ)

 


Επεισοδιακή ήταν η συνύπαρξη του Άδωνι Γεωργιάδη με τον εκπρόσωπο Τύπου του ΠΑΣΟΚ, Κώστα Τσουκαλά, στο πλατό του... Action 24.

«Να ο κύριος Τσουκαλάς, που μας έλεγε ότι έλεγα ψέματα πως θα ανανεωθεί για πέντε χρόνια η θητεία των Ευρωπαίων εισαγγελέων», είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης.  «Θα έπρεπε να είχατε κρυφτεί κανονικά. Παίξατε τα ρέστα σας να μην ανανεωθεί η θητεία της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας και πήγατε κουβά», απάντησε ο Κώστας Τσουκαλάς.

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι «πετάει καπνογόνα» επειδή παραπέμπονται τέσσερις βουλευτές και όχι 11, λέγοντας: «Πανηγυρίζετε επειδή δεν είναι έντεκα, αλλά παραπέμπονται τέσσερις. Ζητήστε συγγνώμη από τον Νίκο Ανδρουλάκη, που του λέγατε ότι εκθέτει τη χώρα». Ο Άδωνις Γεωργιάδης αντέτεινε: «Στη σύγκρουση Αρείου Πάγου και Κοβέσι με ποιον είστε;», με τον κ. Τσουκαλά να απαντά ότι «δεν υπάρχει σύγκρουση Αρείου Πάγου και Κοβέσι» και πως «η σύγκρουση είναι Γεωργιάδη – Δικαιοσύνης».

Η ένταση κορυφώθηκε όταν ο υπουργός Υγείας αναφέρθηκε στους τέσσερις βουλευτές που παραπέμπονται. «Κατηγορούνται για ενδεχόμενη συμμετοχή σε διασπάθιση ευρωπαϊκού χρήματος 13.000 ευρώ. Δηλαδή, τρίχες κατσαρές», είπε και συνέχισε: «Γιατί ξεχάσατε τους κουμπάρους του κυρίου Ανδρουλάκη; Δεν έχει προφυλακισμένο κουμπάρο ο κύριος Ανδρουλάκης για τον ΟΠΕΚΕΠΕ;».

Απευθυνόμενος, μάλιστα, στο ΠΑΣΟΚ, εξαπέλυσε τη σκληρότερη επίθεση της αντιπαράθεσης: «Για να ρίξετε τον Μητσοτάκη είστε ξενόδουλοι».

Δείτε όσα ειπώθηκαν

Google News

Ακολουθήστε το reportaznet.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα πολιτικά νέα στην Ελλάδα & τον Κόσμο