Latest News

Τετάρτη 6 Μαΐου 2026

Survivor: Διπλό «χτύπημα» απουσιών στον αγώνα επιβίωσης

 

Εκτός στίβου μάχης έμεινε στο νέο επεισόδιο του Survivor ο Αλέξανδρος Κούρτοβικ, καθώς αντιμετωπίζει πρόβλημα με τον αστράγαλό του.

Πριν από την έναρξη του αγώνα επιβίωσης, ο παρουσιαστής Γιώργος Λιανός ενημέρωσε τους παίκτες ότι ο διαγωνιζόμενος των «Αθηναίων» μεταφέρθηκε σε κλινική για να υποβληθεί στις απαραίτητες εξετάσεις.

«Έχουμε τον Αλέξανδρο Κούρτοβικ, ο οποίος συνεχίζει να έχει πρόβλημα με τον αστράγαλό του. Αυτό θα τον οδηγήσει κατευθείαν στην κλινική για να κάνει τις απαραίτητες εξετάσεις. Δεν θα είναι μαζί μας ο Αλέξανδρος», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Απουσία και για τους «Επαρχιώτες»

Ωστόσο, ο Κούρτοβικ δεν ήταν ο μόνος που έμεινε εκτός αγώνα. Οι «Επαρχιώτες» αγωνίστηκαν επίσης με έναν παίκτη λιγότερο, καθώς ο Σταύρος Φλώρος δεν πήρε μέρος στον στίβο μάχης.

Όπως εξήγησε ο Λιανός, ο παίκτης ήθελε να αγωνιστεί παρά το πρόβλημα που αντιμετώπιζε, ωστόσο οι γιατροί συνέστησαν να μην συμμετάσχει για να προστατευτεί από πιθανή επιδείνωση του τραυματισμού του.