Ο πατέρας του Σταύρου Φλώρου μίλησε για την κρίσιμη κατάσταση της υγείας του μετά τον σοβαρό τραυματισμό του στον Άγιο Δομίνικο, αποκαλύπτοντας ότι η χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε δεν ολοκληρώθηκε και πως αναμένεται να ακολουθήσουν και... νέες επεμβάσεις.
Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά:
«Προχθές το βράδυ ο Σταύρος μπήκε για χειρουργείο στο δεξί του πόδι, το οποίο κράτησε πέντε ώρες. Έπρεπε να ενωθούν κάποιοι τένοντες. Η επέμβαση δεν ολοκληρώθηκε και θα γίνει ξανά ένα χειρουργείο στη φτέρνα του. Στο αριστερό πόδι κάνουν ό,τι μπορούν για να μειωθεί ο πόνος, επειδή πονάει πολύ. Μας είπαν οι γιατροί ότι θα κάτσουμε δέκα μέρες στο νοσοκομείο και θα ακολουθήσουν τρεις εβδομάδες αποκατάστασης. Θα γίνουν ακόμα δύο χειρουργεία. Οι γιατροί όμως είναι πολύ αισιόδοξοι».
Ο ίδιος πρόσθεσε ότι ο Σταύρος παρακολουθεί όσα συμβαίνουν γύρω του και αντλεί δύναμη από τη στήριξη του κόσμου, ενώ τόνισε πως έχει ήδη συνειδητοποιήσει τη νέα πραγματικότητα της ζωής του:
«Ο Σταύρος είδε το τελευταίο επεισόδιο του Survivor και χάρηκε πολύ με την στήριξη των φίλων του στο παιχνίδι, αλλά και για το ότι τον ανακήρυξαν νικητή. Ένιωσε μία ηθική ικανοποίηση. Ζήτησε την κούπα του Survivor, θέλει να την κρατήσει στα χέρια του. Μας είπε σήμερα ότι τον βοηθάει πάρα πολύ η αγάπη του κόσμου και του δίνουν δύναμη τα μηνύματα που του στέλνουν, ώστε να περάσει τις δυσκολίες γιατί έχει πόνο. Επίσης, έχει καταλάβει ότι η ζωή του έχει αλλάξει, αλλά θα το παλέψει για να μειώσει τις αρνητικές συνέπειες όλου αυτού, για να μπορέσει να ζήσει όσο πιο φυσιολογικά γίνεται. Πριν λίγο πήγαμε σε ένα εκκλησάκι εδώ κοντά για να προσευχηθούμε. Σας ευχαριστούμε πολύ για το ενδιαφέρον».
«Νικητής του φετινού Survivor και των 250.000 ευρώ είναι ο Σταύρος Φλώρος»
Το βράδυ της Τετάρτης, ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε στους παίκτες ότι μετά τον τραυματισμό του Σταύρου Φλώρου αποφασίστηκε να ολοκληρωθεί το παιχνίδι, ενώ τόνισε ότι το χρηματικό έπαθλο θα δοθεί στον 22χρονο: «Παραμένει δυνατός και αισιόδοξος και έχει εκπλήξει τους γιατρούς και όλους τους συνεργάτες για το πείσμα του και την προσπάθειά του. Όπως καταλαβαίνετε, για εμάς αλλά και για εσάς νικητής του φετινού Survivor και των 250.000 ευρώ είναι ο Σταύρος Φλώρος γιατί είναι πραγματικός Survivor».
