Με τα μεγάλα «όπλα» της μυθοπλασίας και των ριάλιτι να διασταυρώνουν τα ξίφη τους, η Prime Time ζώνη της Δευτέρας, εξελίχθηκε σε θρίλερ για γερά νεύρα.
Η χθεσινή βραδιά, επιβεβαίωσε πως ο ανταγωνισμός παραμένει στα ύψη, με τους τηλεθεατές να μοιράζονται ανάμεσα σε σειρές, ριάλιτι επιβίωσης και τηλεπαιχνίδια.
Η εικόνα στο Δυναμικό Κοινό (18-54)
Στο νεανικό κοινό, η μυθοπλασία του ALPHA διατήρησε την ισχυρή της δυναμική. Η σειρά «Μπαμπά σ’ αγαπώ» κατέλαβε την πρώτη θέση με μέσο όρο 17,6%, ενώ ακολούθησε το MasterChef στο Star με 15,9%, το οποίο παραδοσιακά σημειώνει υψηλότερες επιδόσεις στις συγκεκριμένες ηλικίες.
Στο δυναμικό κοινό, λοιπόν, ο Άγιος Έρωτας σημείωσε μέσο όρο 14,8% και ακολούθησε το MasterChef με 12,7%.
Το Survivor βρέθηκε στο 11,6%, ενώ το «Έχω Παιδιά» στο 11,3%. Η Γη της Ελιάς είχε μέσο όρο 8,6% και το «Μια νύχτα μόνο» 8,5%.
Στη συνέχεια ακολούθησε το Grand Hotel με μέσο όρο 8,4% και το Porto Leone με 8,4%.
Η εκπομπή του Αλέξη Παπαχελά «Φάκελος 17Ν» βρέθηκε στο 6,4%, η πρεμιέρα της σειράς «Από Ήλιο σε Ήλιο» είχε 3,3%, ενώ το Παιδί περιορίστηκε στο 2,8%.
Όσον αφορά τα προγράμματα που ξεκίνησαν στη ζώνη των 20:00, οι Ράδιο Αρβύλα σημείωσαν μέσο όρο 15,3%, το «Να μ’ αγαπάς» 14%, ο αγώνας της Ελλάδας με το Μαυροβούνιο 6,3% και ο πιο αδύναμος κρίκος 5,1%.
*Τα στοιχεία τηλεθέασης είναι κατά προσέγγιση, αφορούν στη χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων και είναι ενδεικτικά. Η αναλυτική αναφορά τηλεθέασης με τα ακριβή στοιχεία για όλα τα προγράμματα σε όλα τα κοινά, όπως και έρευνες αγοράς, είναι διαθέσιμα μόνο στην εταιρεία μετρήσεων Nielsen.
