Ένας δημοφιλής τραγουδιστής της ελληνικής σκηνής μίλησε ανοιχτά για την προσωπική του ζωή, την καριέρα του και τις πιο απρόσμενες στιγμές της πορείας του. Ανάμεσα σε όσα αποκάλυψε, ξεχώρισε η παραδοχή ότι στο παρελθόν ήταν ερωτευμένος με την Ελένη Μενεγάκη – και πως τελικά παντρεύτηκε το μοντέλο που γνώρισε… στην εκπομπή της.
Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, στην εκπομπή του Φάνη Λαμπρόπουλου στον ΣΚΑΪ ο Γιώργος Γιαννιάς αναφέρθηκε στη γνωριμία με τη σύζυγό του, Ελευθερία Παντελιδάκη, αλλά και στα πρώτα του βήματα στο τραγούδι, κάνοντας έναν μικρό απολογισμό της μέχρι τώρα πορείας του. Όπως είπε:
«Ο πατέρας μου και η μάνα μου ασχολήθηκαν, τους άρεσε πώς τραγουδούσα. Ιδέα του μπαμπά μου ήταν να κάνουμε ένα CD με δεύτερες εκτελέσεις και να πάμε πόρτα-πόρτα στην Αθήνα. Το παλέψαμε πολύ, δεν μας πήραν πουθενά για 2-3 χρόνια. Μετά βρήκα έναν άλλο μουσικό που παρακάλεσε τον μάνατζερ του Αντύπα και ο Αντύπας κανόνισε και πήγα στη Minos».
Ο τραγουδιστής δεν δίστασε να αποκαλύψει και τραγούδια που… έχασε στην πορεία:
«Έχω χάσει τραγούδια, τρία-τέσσερα. Το πιο γνωστό είναι το “Ματώνω” της Πέγκυς Ζήνα. Μου το είχε στείλει ο Δάντης, μου είχε στείλει ένα χασάπικο και μια μπαλάντα και μου είπε η εταιρεία “είσαι ποπ”. Δεν το είπα, είπα το χασάπικο και έχασα το “Ματώνω”».
Παράλληλα, αποκάλυψε ότι και άλλοι καλλιτέχνες έχασαν τραγούδια που τελικά έγιναν δικές του επιτυχίες:
«Ξέρω την ιστορία του “Σ’ αγαπώ”, δεν το έβαλε ο Πλούταρχος στον δίσκο του και το “Δεν είσαι εδώ”».
Στο πιο προσωπικό κομμάτι της συνέντευξης, ο Γιώργος Γιαννιάς μίλησε για τη γνωριμία με τη γυναίκα της ζωής του, αποκαλύπτοντας με χιούμορ:
«Με τη σύζυγό μου γνωριστήκαμε στο πλατό της Ελένης. Εγώ ήμουν ερωτευμένος με την Ελένη. Η Ελευθερία ήταν μοντέλο εκεί. Της είπα “έλα εδώ, εσύ έχεις ωραία δάχτυλα στα πόδια”. Της είπα “έλα στο Romeo”. Ήρθε καμαρίνι αλλά δεν έγινε τίποτα».
