Latest News

Κυριακή 11 Ιανουαρίου 2026

Έλενα Παπαρίζου: Aποκάλυψε γιατί πήγε στο νοσοκομείο


 Η Έλενα Παπαρίζου αποφάσισε να μιλήσει για την πρόσφατη περιπέτεια της υγείας της, η οποία την οδήγησε σε νοσοκομείο λίγο πριν από... τις γιορτές. Η γνωστή τραγουδίστρια βρέθηκε στην εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται» το μεσημέρι της Κυριακής, παρέα με τον Τάκη Ζαχαράτο, με τον οποίο ξεκίνησε νέες παραστάσεις στο NOX.



Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, η Έλενα αποκάλυψε ότι υπέστη υπερκόπωση, ωστόσο, ευτυχώς, τώρα αισθάνεται πολύ καλά. «Δόξα τω Θεώ, είμαι σε καλή κατάσταση. Χρειαζόμουν απλώς λίγη παρακολούθηση. Η υπερκόπωση είναι κάτι σοβαρό και πρέπει να το προσέχουμε όλοι μας. Η δουλειά είναι μεν σημαντική, αλλά η υγεία πρέπει να είναι η προτεραιότητά μας», δήλωσε η τραγουδίστρια αναφερόμενη στο περιστατικό που την έφερε στο νοσοκομείο.

Αναφερόμενη στις αιτίες της υπερκόπωσης, η Παπαρίζου εξήγησε: «Όλα συνέπεσαν μαζί. Είχαμε πρόβες με τα παιδιά και, όπως γνωρίζετε, είμαι τελειομανής. Νομίζω ότι αυτό είναι χαρακτηριστικό πολλών από εμάς σε αυτό το επάγγελμα. Θέλουμε να είναι όλα τέλεια, όχι μόνο για τον εαυτό μας αλλά και για τους συνεργάτες μας και τους συναδέλφους».