Latest News

Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου 2025

Αδιανόητη τραγωδία σε γάμο - Ζηλιάρα θεία έπνιξε την 6χρονη ανιψιά της γιατί ήταν πιο όμορφη!

 


Ό,τι θα έπρεπε να είναι μια μέρα γεμάτη χαρά μετατράπηκε σε ανείπωτη τραγωδία, όταν μια ζηλιάρα θεία σκότωσε την εξάχρονη ανιψιά της σε γάμο...σύμφωνα με αναφορές.

Η γυναίκα φέρεται να σκότωσε το παιδί επειδή δεν ήθελε κανείς να φαίνεται «ομορφότερος» από εκείνη.

Η γυναίκα, φέρεται να ομολόγησε προηγουμένως ότι σκότωσε ακόμα τρία παιδιά, συμπεριλαμβανομένης μιας άλλης ανιψιάς και του ίδιου της του γιου, οι οποίοι πνίγηκαν.

Ο επιθεωρητής της αστυνομίας Panipat, Bhupender Singh, δήλωσε: «Η κατηγορούμενη φαίνεται να είναι ψυχοπαθής. Πίστευε ότι κανένα παιδί στην οικογένειά της δεν έπρεπε να είναι πιο όμορφο από εκείνη», αναφέρει το India Today.

Η γυναίκα, που ονομάζεται Πούναμ, φέρεται να έπνιξε τη νεαρή ανιψιά της Βίντι σε μια μπανιέρα με νερό, αφού όλη η οικογένειά της συγκεντρώθηκε για μια τελετή στο Πανιπάτ, στη βόρεια Ινδία, τη Δευτέρα.

Η Βίντι είχε ταξιδέψει στον γάμο με τον πατέρα της, τη μητέρα της, τον 10 μηνών αδερφό της και τη γιαγιά της. Αλλά οι εορτασμοί σταμάτησαν απότομα όταν ο πατέρας της Βίντι έλαβε ένα τηλεφώνημα ότι το κορίτσι είχε εξαφανιστεί.

Η γιαγιά της, Omwati, βρήκε το παιδί νεκρό σε μια αποθήκη κοντά, με το κεφάλι βυθισμένο στο νερό και τα πόδια στο πάτωμα. Η μικρή Vidhi μεταφέρθηκε στο κοντινό NC Medical College, αλλά ήταν ήδη αργά.

Σύμφωνα με τοπικά μέσα, η Poonam φέρεται να ομολόγησε ότι είχε σκοτώσει συνολικά τέσσερα παιδιά, μεταξύ των οποίων την κόρη της αδελφής της και τον ίδιο της τον γιο. Τον Αύγουστο, φέρεται να σκότωσε ένα ακόμα κοριτσάκι στην κοντινή Siwah γιατί ήταν «ομορφότερο» από εκείνη.

Η γυναίκα κρατείται, χωρίς ακόμα να έχουν απαγγελθεί επίσημες κατηγορίες.

Η τραγωδία προστίθεται σε άλλα σοκαριστικά γεγονότα, όπως ο ξαφνικός θάνατος ενός γαμπρού κατά τη διάρκεια του χορού με τη νύφη, που καταγράφηκε σε βίντεο και προκάλεσε τρόμο μεταξύ των καλεσμένων.