Χιλιάδες θαυμαστές κατέκλυσαν από το απόγευμα του Σαββάτου (13/9) το Καλλιμάρμαρο, προκειμένου να ζήσουν από κοντά τη μοναδική εμπειρία μιας ακόμη μεγάλης συναυλίας με την Άννα Βίσση....
Το στάδιο πλημμύρισε από νωρίς με κόσμο, που περίμενε με ανυπομονησία τη στιγμή που θα ανέβει στη σκηνή η «απόλυτη σταρ».
Συγκεκριμένα, οι πόρτες του σταδίου άνοιξαν στις 17:00, αρκετές ώρες πριν από την επίσημη έναρξη της συναυλίας. Το γεγονός αυτό είχε ως αποτέλεσμα να δημιουργηθούν μεγάλες ουρές από θαυμαστές που περίμεναν υπομονετικά να εισέλθουν και να εξασφαλίσουν μια καλή θέση για τη μεγάλη μουσική βραδιά.
Εντυπωσιακή έναρξη από τη Βίσση
Η βραδιά άρχισε λίγο μετά τις 21:00, όταν η Άννα Βίσση εμφανίστηκε στη σκηνή ερμηνεύοντας το αγαπημένο της κομμάτι «Σε περίπτωση που». Η ενέργεια του κοινού ήταν εκρηκτική από το πρώτο λεπτό, με τα χειροκροτήματα να γεμίζουν το στάδιο.
«Αυτό που δίνετε απόψε είναι δώρο ζωής», είπε η Άννα Βίσση και πρόσθεσε: «Ελπίζω να έχω τη δύναμη να μου ξανασυμβεί. Είμαστε μαζί για άλλη μία φορά στο Καλλιμάρμαρο. Θέλετε να γράψουμε ιστορία πάλι;»
Δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στο Καλλιμάρμαρο
Πάντως, έναν χρόνο μετά τη θρυλική sold out εμφάνισή της, που παρακολούθησαν περισσότεροι από 60.000 θεατές, η Άννα Βίσση επιστρέφει δυναμικά με δύο μεγάλες συναυλίες τόσο το Σάββατο 13 όσο και την Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου. Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν και πάλι εντυπωσιακή, με τους θαυμαστές να δείχνουν έμπρακτα την αγάπη τους.
Μέρος των εσόδων από τις δύο συναυλίες θα διατεθεί στον «ΕΛΠΙΔΑ – Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο», ενισχύοντας το πολύτιμο έργο του οργανισμού.
Βίσση για Καρβέλα: «Μαζί ονειρευόμασταν»
Κατά τη διάρκεια της συναυλίας στο Καλλιμάρμαρο, η Άννα Βίσση αναφέρθηκε και στη σχέση της με τον Νίκο Καρβέλα, λέγοντας: «Η ζωή μας από τότε κοινή στο πάντα. Ιδέες, σκέψεις, σχέδια, οράματα, απογοητεύσεις και χαρές. Ή ακόμα και λάθη που οδηγούσαν στα σωστά πάντα».
Ακόμα, η ίδια πρόσθεσε: «Κοιτώντας μπροστά. Η εξέλιξη, ο αυθορμητισμός, το χιούμορ και το γούστο μας στη μουσική, πάντα οι οδηγοί μας. Ο καθένας με το δικό του ταλέντο, διαφορετικό, ευτυχώς… Εκείνος έγραφε και εγώ ερμήνευα. Μαζί ονειρευόμασταν και συνεχίζουμε ακόμα».
