Latest News

Πέμπτη 26 Ιουνίου 2025

Δέσποινα Βανδή: Ο 18χρονος γιος της, Γιώργος Νικολαΐδης, έκανε τατουάζ αφιερωμένο σε εκείνη (ΕΙΚΟΝΑ)

 


Τη μεγάλη του αγάπη για τη μητέρα του, Δέσποινα Βανδή, θέλησε να εκφράσει ο γιος της, Γιώργος Νικολαΐδης με ένα τατουάζ που το αφιέρωσε... σε εκείνη.

Σε αντίθεση με την ίδια αλλά και την αδερφή του που αγαπούν τα social media, ο Γιώργος Νικολαΐδης έχει επιλέξει να απέχει από τον διαδικτυακό κόσμο, κάνοντας, ωστόσο, δυο εξαιρέσεις, τον τελευταίο καιρό. Η μια ανεβάζοντας μια φωτογραφία με την αδερφή του και άλλη μία, δημοσιεύοντας το τατουάζ που έκανε για τη μητέρα του στο χέρι.

Remaining Time 0:00
 

«22.07.69 ΜΑ» γράφει, συγκεκριμένα, το οποίο ανέβασε σε μια φωτογραφία στο Instagram και tagαρε τη μητέρα του, γράφοντας “Σ’αγαπώ”.

«Ζωή μου, αγόρι μου» ήταν η απάντηση της τραγουδίστριας η οποία μοιράστηκε με τη σειρά της τη φωτογραφία.

Ο 18χρονος Γιώργος Νικολαΐδης δεν αγαπάει τα φώτα της δημοσιότητας. Λατρεύει, ωστόσο, τη μαγειρική που είναι το πάθος του. Δεν είναι λίγες οι φορές, μάλιστα, που η Δέσποινα Βανδή έχει μιλήσει για το πόσο καλός σεφ είναι ο γιος της.

«Έχω και εγώ τον σεφ μέσα στο σπίτι μου, είναι ο γιος μου. Και ο Βασίλης μαγειρεύει πάρα πολύ καλά. Ο γιος μου κάνει πιο εξεζητημένα πράγματα, δεν ασχολείται με τις βασικές συνταγές» είχε αναφέρει σε πρόσφατη ανάρτησή της.