Η κόρη τηςΜέριλ Στριπ,Λουίσα Γιάκομπσον Γκάμερ, δήλωσε ότι είναι λεσβία και ανέβασε μια φωτογραφία με τη σύντροφό της στο Instagram... το Σαββατοκύριακο.
«Ευλογημένη που εισερχόμαστε στη χαρούμενη νέα εποχή», έγραψε η 33χρονη στη λεζάντα της ανάρτησης. Η δεύτερη φωτογραφία έγραφε: «Μπαίνουμε σε μια χαρούμενη νέα εποχή της λεσβιακής μόδας».
Σε μερικές από τις φωτογραφίες εμφανίστηκε επίσης η κοπέλα της Γκάμερ, Άννα Μπάντελ, η οποία είναι παραγωγός.
Η Μπάντελ, από την πλευρά της, φαίνεται να επιβεβαίωσε τη σχέση τους τον Δεκέμβριο του 2023 με δημοσίευση στα κοινωνικά δίκτυα.
Δείτε τη φωτογραφία της Γκάμερ με τη σύντροφό της
Η ηθοποιός, που πρωταγωνίστησε στη δραματική σειρά εποχής του HBO «The Gilded Age», έκανε την προσωπική αποκάλυψη στα 75α γενέθλια της Στριπ.
Η Γκάμερ, η οποία αποφοίτησε από τη Δραματική Σχολή του Γέιλ με μεταπτυχιακό στην υποκριτική, είναι το μικρότερο παιδί της Στριπ και του εν διαστάσει συζύγου της, Ντον Γκάμερ.
Η Στριπ και η Γκάμερ το 2014Το πρώην ζευγάρι έχει επίσης έναν γιο 44 χρονών και άλλες δύο κόρες, 40 και 38 χρονών.
Μέριλ Στριπ: Η κόρη της αποκάλυψε ότι είναι λεσβία (ΕΙΚΟΝΕΣ)
Reviewed by reportaz net
on
Τρίτη, Ιουνίου 25, 2024
Rating: 5
KANE LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ REPORTAZ NET
Reportaz Net: Το site που διαβάζουν στον Πειραιά και όχι μόνο...
ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟ "ΣΤΡΑΒΟ" ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ Ή ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΝ ΜΑΖΙ ΜΑΣ, ΙΔΙΩΣ ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΟΥ ΘΕΩΡΟΥΝ ΟΤΙ ΙΣΩΣ ΤΟΥΣ ΑΔΙΚΗΣΑΜΕ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΑΖΙ ΜΑΣ. ΣΤΕΙΛΤΕ ''ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ'' ΣΤO E-MAIL: reportaznet@gmail.com