Latest News

Παρασκευή 7 Ιουνίου 2024

Τραγικό: Γονείς δύο μικρών κοριτσιών πέθαναν από καρκίνο με λίγες μέρες διαφορά!

 Δύο κορίτσια ηλικίας μόλις οκτώ και τεσσάρων ετών έχουν μείνει ορφανά αφού η μαμά και ο μπαμπάς τους πέθαναν από καρκίνο μέσα σε λίγες μέρες ο ένας από... τον άλλον

Ο Nigel Joyce πέθανε την Παρασκευή 31 Μαΐου, ενώ η σύζυγός του Marjan πέθανε χθες την Πέμπτη 6 Ιουνίου αφήνοντας τις κόρες τους Oriana και Emily. Η στενοχώρια της οικογένειας της Νέας Ζηλανδίας ξεκίνησε πριν από δύο χρόνια όταν ο Τζόις διαγνώστηκε με όγκο στον εγκέφαλο γλοιοβλάστωμα, ενώ η σύζυγός του είπε ότι είχε τριπλά αρνητικό καρκίνο του μαστού.

Μια σελίδα συγκέντρωσης χρημάτων που δημιουργήθηκε για να υποστηρίξει τα παιδιά έχει συγκεντρώσει περίπου 151.000 $ NZ – περίπου 73.000 £ – και εξακολουθεί να αυξάνεται. Η ανάρτηση που δημιουργήθηκε από την οικογενειακή φίλη Angela Hawkins γράφει: «Η τετραμελής οικογένεια Joyce από το Christchurch – ο Nigel (ο μπαμπάς), η Marjan (μαμά) και τα δύο όμορφα κορίτσια τους, ηλικίας 8 και 4 ετών – έχουν αντιμετωπίσει απίστευτα δύσκολες στιγμές τα τελευταία δύο χρόνια. Ο Nigel διαγνώστηκε με όγκο στον εγκέφαλο και λίγο αργότερα, η Marjan διαγνώστηκε με τριπλό αρνητικό καρκίνο του μαστού.

«Σε μια καταστροφική τροπή των γεγονότων, η Nigel είχε μια κρίση υγείας και τώρα βρίσκεται σε φροντίδα ενώ έχει μόλις δύο εβδομάδες ζωής. Μόλις τελείωσε τη θεραπεία με ακτινοβολία και της είπαν ότι ο καρκίνος του μαστού της είχε εξαφανιστεί, η Marjan άρχισε να εμφανίζει απώλεια όρασης και επιληπτικές κρίσεις πριν από τρεις εβδομάδες, οπότε και διαγνώστηκε ότι ο καρκίνος είχε εξαπλωθεί στον εγκέφαλό της.

“Η οικογένειά τους είναι πέρα ​​για πέρα ​​συντετριμμένη και κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί για να υποστηρίξει ο ένας τον άλλον και να διατηρήσει κάποια κανονικότητα για τα δύο νεαρά κορίτσια σε αυτήν την ασύλληπτη κατάσταση. Αυτή η σελίδα έχει δημιουργηθεί για να υποστηρίξει τα κορίτσια και την οικογένεια καθώς περιηγούνται σε αυτό το σπαρακτικό Ως γονείς, αυτή η κατάσταση χτυπάει βαθιά, και καθώς κοιτάμε τα πρόσωπα των αγαπημένων μας, μπορούμε μόνο να αρχίσουμε να φανταζόμαστε τον πόνο που υπομένουν».

Η σελίδα αργότερα επιβεβαίωσε τον θάνατο και των δύο γονέων. Η Angela πρόσθεσε: “Αυτή και ο Nigel θα λάμπουν τώρα μαζί, ένα μεγάλο, αστραφτερό αστέρι. Έχουν αφήσει πίσω τους δύο υπέροχα παιδιά, στα οποία μπορούμε να δούμε το λαμπερό πνεύμα τους. Είθε ο Marjan και ο Nigel να αναπαυθούν εν ειρήνη και η μνήμη τους να συνεχίσει να φέρνουν παρηγοριά και έμπνευση σε όλους όσοι τους γνώριζαν».