Latest News

Κυριακή 19 Μαΐου 2024

Τρόμος: Σκότωσαν tik toker την ώρα που έκανε live stream (ΒΙΝΤΕΟ)

Σοκάρει πραγματικά η στιγμή που ένας δημοφιλής TikToker, ο οποίος έκανε αστεία βίντεο για τον τρόπο ζωής του, δολοφονήθηκε κατά τη διάρκεια live stream στους οπαδούς του από.. τη Βραζιλία.

Ο Νεσάκου βιντεοσκοπούσε τον εαυτό του καθώς απευθυνόταν στους οπαδούς του ενώ κάπνιζε ένα τσιγάρο και άκουγε μουσική έξω από το σπίτι του την Κυριακή 12 Μαΐου.

Αλλά το βίντεο κόπηκε ξαφνικά με φρικτό τρόπο. Στο ανατριχιαστικό απόσπασμα των τελευταίων στιγμών του Νεσάκου, ακούγονται μια σειρά από δυνατά χτυπήματα.

Η κάμερα κινείται τόσο γρήγορα στο κλιπ των δέκα δευτερολέπτων που είναι αδύνατο να διακρίνει κανείς τι συμβαίνει, αλλά ακούγονται τουλάχιστον πέντε πυροβολισμοί πριν κοπεί.

ADVERTISEMENT

Τοπικά μέσα ενημέρωσης αποκάλυψαν αργότερα ότι ο νεαρός άνδρας είχε πυροβοληθεί τέσσερις φορές, μεταξύ των οποίων και στο κεφάλι, κάτι που ένα μέσο περιέγραψε ως «διευθέτηση λογαριασμών».

Το κομμένο βίντεο δείχνει τον Νεσάκου να κοιτάζει έξω από την κάμερα πριν ακουστεί μια σειρά από κτυπήματα.

Φαίνεται να ακολουθεί κάτι εκτός πλάνου πριν κάνει μορφασμούς και προσπαθεί να πέσει.

Τουλάχιστον πέντε δυνατά χτυπήματα ακούγονται σε κλιπ που κυκλοφορούν στα social media.

Η οικογένεια του Νεσάκου τον μετέφερε εσπευσμένα από το σπίτι του στην παραγκούπολη Complexo do Alemão στο Ρίο ντε Τζανέιρο της Βραζιλίας, σε τοπικό νοσοκομείο.

Ωστόσο, οι γιατροί δεν κατάφεραν να σώσουν τη ζωή του και διαπιστώθηκε ο θάνατός του στις εγκαταστάσεις, σύμφωνα με το NeedToKnow.

Ο Nesaku, του οποίου το πραγματικό όνομα είναι Romim, πιστεύεται ότι σκοτώθηκε από δολοφόνους.

Δεν έχει δοθεί επίσημο κίνητρο για τη δολοφονία του, αλλά τα τοπικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι μπορεί να σχετίζεται με διακίνηση ναρκωτικών και οργανωμένο έγκλημα.

Εκτός από το αστείο περιεχόμενό του, ο Nesaku χρησιμοποίησε επίσης τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να καμαρώσει τη ζωή του στην πολυτέλεια μέσω της πλατφόρμας βίντεο των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Ο λογαριασμός του στο TikTok δεν φαινόταν να είναι ενεργός τη στιγμή της σύνταξης. Ωστόσο, τα τοπικά μέσα ενημέρωσης λένε ότι είχε περισσότερους από 100.000 οπαδούς τη στιγμή της δολοφονίας του.

Δεν είναι ξεκάθαρο πόσο χρονών ήταν.

Οι δολοφόνοι του δεν έχουν βρεθεί ακόμη.