Latest News

Κυριακή 19 Μαΐου 2024

Survivor: "Χείμαρρος" η Σταυρούλα Χρυσαειδή για Ασημίνα, Δαλάκα και Περπατάρη -«Είχα ζητήσει να μην είμαστε στην ίδια ομάδα» -

 Η Σταυρούλα Χρυσαειδή πριν από μερικές ημέρες αποχώρησε οικειοθελώς από το Survivor εξαιτίας ενός θέματος υγείας που είχε, το οποίο το τελευταίο διάστημα την κρατούσε μακριά από... τους αγώνες. 

Επέστρεψε στην Ελλάδα και η πρώτη εκπομπή στην οποία μίλησε είναι το "Γειά σου" στο κανάλι του ΣΚΑΙ.

Απάντησε, αρχικά, σε όσους την έκριναν για την απόφασή της να φύγει και είπαν πως δεν υπήρχε περίπτωση να πονούσε τόσο πολύ και πως ο κύριος λόγος ήταν ότι φοβόταν να αντιμετωπίσει την Κατερίνα Δαλάκα. «Δεν φοβήθηκα τον Σοϊλέδη, τον Κατσούλη και θα βοηθώ την Κατερίνα; Όχι ότι δεν είναι καλή, αλλά δεν είχα λόγο να φοβηθώ».

Οι πρώτες δηλώσεις της Σταυρούλας Χρυσαειδή μετά την αποχώρηση από το Survivor

Και μιλώντας για την Κατερίνα Δαλάκα, εξήγησε τι ακριβώς έχει συμβεί μεταξύ τους και για ποιο λόγο υπάρχει μία κόντρα ανάμεσα τους. Πιο συγκεκριμένα, ανέφερε πως εκείνη την είχε κάνει unfollow στα social media, από το περσινό παιχνίδι, γιατί υποστηρίζει πως η Σταυρούλα δεν ήθελε να παραμείνει και ήταν ανάμεσα στα πρόσωπα που ζήτησαν να τη διώξει η παραγωγή μετά την "παρανομία" της.

«Αυτή με διέγραψε από το Instagram, όχι εγώ. Έχει follow κάποιους που έκαναν χαμό για να φύγει... Δεν είμαστε φίλες. Off camera με είχε προσεγγίσει το τελευταίο διάστημα», δήλωσε μεταξύ άλλων.

Όσον αφορά στην Ασημίνα Χατζηανδρέου, με την οποία έχει επίσης κόντρα και φαινόταν ακόμη πιο έντονα, είπε: «Με την Ασημίνα είχα ζητήσει να μην είμαστε στην ίδια ομάδα. Δεν έγινε κάτι φέτος μαζί της πιο πολύ ο Τζέιμς της την έλεγε».

Τέλος, ξεκαθάρισε και εάν υπήρχε κάτι ερωτικό με τον Γιάννη Περπατάρη μετά τα τρυφερά τους τετ α τετ κάτω από την κουβέρτα που έκαναν τον γύρο του διαδικτύου. «Με τον Γιάννη δεν έγινε κάτι. Σίγουρα η παραγωγή ήθελε κάτι να χτίσει. Ήρθαμε όντως κοντά, αλλά δεν θέλαμε να χαλάσουμε το κλίμα και την παρέα. Σε εκείνο το πλάνο απλά ήρθε να μου πει κάτι, δεν έγινε τίποτα».