Latest News

Τρίτη 14 Μαΐου 2024

Survivor : Ερωτευμένος με παίκτρια του ριάλιτι ο Γιώργος Γκιουλέκας;

 Φαίνεται πως καψουρεύτηκε ο Γιώργος Γκιούλεκας και το Survivor αποκτά άλλη αίγλη για...

τον ίδιο.

Η απόφαση του Ατζούν Ιλιτζαλί να κάνει μίξη του ελληνικού με του τουρκικού Survivor έφερε και νέους έρωτες στο παιχνίδι. 

Ο Γιώργος Γκιουλέκας είναι ένα παιδί που δεν έχει δώσει τέτοια δικαιώματα μέσα στο Survivor, αφού μέχρι τώρα ήταν ένα ήσυχο παιδί που δεν τραβούσε την προσοχή πάνω του για... ερωτικούς λόγους.

Μπορεί αρκετές παίκτριες στο Survivor 2024 να δήλωναν ελεύθερες και να είχαν έρθει και κοντά, όπως για παράδειγμα η Σταυρούλα Χρυσαειδή, αλλά ο Γιώργος Γκιουλέκας δεν έδειχνε να έχει το ερωτικό στο μυαλό του. Όλα αυτά μέχρι να γνωρίσει τις παίκτριες του τουρκικού Survivor.


Όπως έχουμε παρατηρήσει και στα δύο επεισόδια που έχουν γνωριστεί Έλληνες και Τούρκοι παίκτες, ο Γιώργος Γκιουλέκας έχει δαγκώσει την λαμαρίνα με την Αλέινα. Που τον χάνεις που τον βρίσκεις σχολιάζει συνέχεια τη νέα συμπαίκτριά του στους στίβους μάχης και δείχνει να την έχει πατήσει.

Μάλιστα η καψούρα του Γιώργου Γκιουλέκα δεν έχει περάσει απαρατήρητη, τόσο από τους άλλους παίκτες, όσο και από τον Γιώργο Λιανό, οι οποίοι δεν έχουν σταματήσει να τον πειράζουν.

Πληροφορίεw αναφέρουν πως ο Γιώργος Γκιουλέκας έχει δείξει ένα έντονο ενδιαφέρον και πίσω από τις κάμερες, έχοντας προσπαθήσει να έρθει πιο κοντά με την Αλέινα. Εμείς να του ευχηθούμε καλή επιτυχία...