Latest News

Τετάρτη 1 Μαΐου 2024

Ήβη Αδάμου: «Ο Μιχάλης ήταν η πρώτη μου σχέση, πρώτη φορά μου άρεσε ένας άντρας τόσο πολύ»

 Η Ήβη Αδάμου ήταν καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο The 2Night Show τη Μεγάλη Τρίτη. Μίλησε για την πρώτη της γνωριμία με τον Μιχάλη Κουινέλη, τη σχέση τους και την οικογένεια που έχουν δημιουργήσει, ενώ έκανε ένα συμβολικό δώρο στον παρουσιαστή σύμφωνα με την τελευταία... της επιτυχία.

Η γνωστή τραγουδίστρια περιέγραψε πως είναι μια μέρα της στην Αλεξανδρούπολη. Η ζωή τους εκεί ξεκίνησε στην καραντίνα και τελικά έμειναν μόνιμα, αφού η ποιότητα της καθημερινότητάς τους είναι καλύτερη: «Κατάλαβα πόσο όμορφα είναι να ζεις εκεί, πόση διαφορά έχει από την Αθήνα», θα πει. Η κόρη τους, Ανατολή, είναι η προτεραιότητά τους, ενώ μοιράζουν τον χρόνο τους και στην Αθήνα όταν έχουν εμφανίσεις.

THE 2NIGHT SHOW

Δηλώνει ερωτευμένη με τον Μιχάλη Κουινέλη, κάτι που ανανεώνει κάθε μέρα που ζει μαζί του, αφού τη γοητεύει από την αρχή: «Με τον Μιχάλη συναντηθήκαμε πρώτη φορά το 2009 στο X-Factor και μετά το 2010 για ένα τραγούδι για να κάνουμε μία συνεργασία που ζήτησε ο Γιάννης Δόξας, ο παραγωγός μου τότε.

Μετά ήρθα στην Αθήνα να σπουδάσω Κοινωνιολογία και δούλευα παράλληλα στο τραγούδι. Ο παραγωγός μου πήρε πάλι τον Μιχάλη για ένα τραγούδι για τον δίσκο μου και ο Μιχάλης το δέχτηκε. Συναντηθήκαμε στην Αθήνα στο στούντιο και εγώ ήμουν υπερβολικά χαρούμενη που τον ξαναείδα.

Ήταν η πρώτη φορά που ένιωθα τέτοια συναισθήματα ότι ερωτεύομαι, που μου άρεσε ένας άντρας τόσο πολύ. Ήταν η πρώτη μου σχέση. Ήταν όλα τόσο πρωτόγνωρα και δεν καταλάβαινα τι συμβαίνει ακριβώς. Δεν ξέρω αν γίνεται κατανοητό. Αυτός ο άνθρωπος μου έβγαζε κάτι», είπε η Ήβη Αδάμου.

Από τη συμμετοχή της στην Eurovision, θυμάται πως όλα γίνονταν πολύ γρήγορα: «Ήταν καταπληκτική εμπειρία για εμένα. Είχα πάει σε άλλη φάση το 2012 που ήμουν 18 χρονών και ήμουν σε μία τρέλα. Βγήκα από το παιχνίδι, σπούδαζα, τραγουδούσα, δίσκο έβγαλα, ξαφνικά ήμουν στη Eurovision. Όλα ήταν γρήγορα που δεν μπορούσα να τα καταλάβω, να τα εισπράξω Είχα πάει με αυθορμητισμό, δεν είχα καταλάβει πού έμπλεκα», πρόσθεσε.