Latest News

Πέμπτη 9 Μαΐου 2024

Απίστευτο: Πως βρέθηκε χρεωμένη χιλιάδες δολάρια- Δημοσίευσαν την κάρτα της στο διαδίκτυο!

 
Μια πελάτισσα σε ένα καφέ πλήρωσε χιλιάδες δολάρια σε μη εξουσιοδοτημένες χρεώσεις αφού λέει ότι ένας υπάλληλος δημοσίευσε την πιστωτική της κάρτα στα... μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η Rhonda Deaver είναι τακτική στο Smith’s Cafe στο Kinston στη Βόρεια Καρολίνα και τρώει εκεί μετά το εβδομαδιαίο ραντεβού της με τον γιατρό της. Δείπνησε την περασμένη Τρίτη και καθώς πήγαινε στο σπίτι, ο εκπρόσωπος της τράπεζάς της τηλεφώνησε και την ειδοποίησε ότι άφησε την πιστωτική της κάρτα.

Στις 30 Απριλίου, μετά το ραντεβού της με τον γιατρό, πήγε στο αγαπημένο της στέκι όπου δείπνησε. Καθώς επέστρεφε στο σπίτι της, έλαβε ένα τηλεφώνημα από την τράπεζά της και την ενημέρωσαν ότι ξέχασε την πιστωτική της κάρτα στο καφέ.

Όταν επέστρεψε στο εστιατόριο, το προσωπικό της καφετέριας είπε στην Deaver ότι είχαν βγάλει φωτογραφία το μπροστινό και το πίσω μέρος της κάρτας και την είχαν δημοσιεύσει σε μια τοπική ομάδα στο Facebook για να την εντοπίσουν.

ADVERTISEMENT

«Γεια σας παιδιά, κυρία Rhonda Deaver αφήσατε τη χρεωστική σας κάρτα εδώ στο κατάστημα, την έχουμε τοποθετήσει σε ασφαλές σημείο. Σας παρακαλώ αν την ξέρετε ενημερώστε την ότι την έχουμε και θα θέλαμε πολύ να βεβαιωθούμε ότι θα επιστραφεί!!!», έγραψε το καφέ στην ομάδα «Word of Mouth Kinston».

Η Ντιβέρ γύρισε προς το καφέ. Όταν έφτασε, λέει ότι ένας υπάλληλος της είπε ότι προσπάθησαν να τη βρουν τραβώντας φωτογραφίες από την μπροστινή και πίσω πλευρά της πιστωτικής της κάρτας και δημοσιεύοντάς τις σε μια ομάδα του Kinston στο Facebook.

«Δεν μπορούσα να πιστέψω ότι το έκαναν αυτό, αλλά ήμουν άρρωστη, σκεπτόμενη ότι μπορεί να είμαι υπεύθυνη για όλες αυτές τις κατηγορίες», είπε.

Όταν η Deaver πήρε την πιστωτική της κάρτα, ήταν πολύ αργά. Είπε ότι είχε ήδη χρησιμοποιηθεί πολύ, συγκεντρώνοντας χρεώσεις αξίας άνω των 2.000 δολαρίων.

Η Deaver είπε ότι η τράπεζά της έκλεισε τον λογαριασμό. Αλλά εξακολουθεί να βρίσκεται στη διαδικασία αμφισβήτησης των κατηγοριών και είπε ότι το περιστατικό την έχει βλάψει οικονομικά.

«Ζω με ένα σταθερό εισόδημα και δεν υπάρχουν επιπλέον χρήματα κάθε μήνα για να καλύψουν εκείνους τους λογαριασμούς που κάποιος άλλος χρέωσε στην κάρτα μου», είπε.

Ο ιδιοκτήτης του Smith’s Cafe αρνήθηκε να σχολιάσει.