Latest News

Τετάρτη 8 Μαΐου 2024

Τέλος στην αγωνία για τη Δέσποινα Στυλιανοπούλου - Πού βρέθηκε η ηθοποιός

 Τέλος στην αγωνία για τη Δέσποινα Στυλιανοπούλου η οποία για έναν ολόκληρο μήνα δεν είχε δώσει σημεία ζωής σε φίλους και... γνωστούς.

Η εξαφάνιση της ηθοποιού είχε προκαλέσει έντονη ανησυχία και στους γείτονές της οι οποίοι χτυπούσαν μάταια το κουδούνι του διαμερίσματός της σε κεντρικό δρόμο του Αμαρουσίου.

«Προσπαθήσαμε να επικοινωνήσουμε μαζί της, αλλά το τηλέφωνό της εδώ και πολλές μέρες είναι κλειστό, ενώ στο σταθερό δεν απαντά» δήλωσε στην εφημερίδα Espresso ένας γείτονας της Δέσποινας Στυλιανοπούλου.

Όπως χαρακτηριστικά διαβάζουμε στην εφημερίδα, ήταν αρχές Απριλίου όταν η Δέσποινα Στυλιανοπούλου, μετά και την τελευταία

Τελευταία φορά που υπήρχαν νέα για την ηθοποιό ήταν αρχές Απριλίου όταν ο Σπύρος Μπιμπίλας την είχε επισκεφθεί στο σπίτι της. Έκτοτε, η Δέσποινα Στυλιανοπούλου σταμάτησε να απαντά στα τηλεφωνήματά του.

«Έχω ανησυχήσει πολύ για τη Δέσποινα, γιατί την τελευταία φορά που μιλήσαμε μου έλεγε πως έχει προβλήματα υγείας και ότι φοβάται πως δεν θα αντέξει» δήλωσε ο Σπύρος Μπιμπίλας λίγες ημέρες πριν.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso, η Δέσποινα Στυλιανοπούλου εδώ και περίπου ένα μήνα βρίσκεται σε ιδιωτικό θεραπευτήριο, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και μακριά από φίλους και γνωστούς.

Η ίδια δεν επιθυμεί καμιά επικοινωνία με κανέναν, γι’ αυτό άλλωστε έχει το κινητό της τηλέφωνο κλειστό.