Latest News

Τετάρτη 29 Μαΐου 2024

Βίντεο-σοκ: Ληστές άνοιξαν πυρ ενώ έκλεβαν το αυτοκίνητο οικογένειας - «Τα παιδιά μου είναι ακόμα μέσα» φώναζε η γυναίκα

 


Στιγμές τρόμου έζησε μία οικογένεια, που βρέθηκε στο στόχαστρο ληστών. Το βίντεο προκαλεί σοκ. Οι ένοπλοι ληστές άνοιξαν πυρ εναντίον της οικογένειας στον ιδιωτικό τους δρόμο και προσπάθησαν να φύγουν με το όχημα των θυμάτων, με τα παιδιά να βρίσκονται ακόμα μέσα... στο όχημα.

Το περιστατικό συνέβη στο Μισισιπή των ΗΠΑ.

Καρέ καρέ η ληστεία

Τα πλάνα που προβλήθηκαν από τον τοπικό τηλεοπτικό σταθμό WAPT δείχνουν δύο άνδρες να πλησιάζουν στο σπίτι της οικογένειας Jackson, με τουλάχιστον ένα όπλο να είναι στραμμένο προς την γυναίκα, την Heather Allen, και τον ενήλικο γιο της να στέκεται δίπλα σε ένα μαύρο αυτοκίνητο που ήταν σταθμευμένο στον δρόμο.

Ακούγεται ένας πυροβολισμός. Μητέρα και γιος σκύβουν και κρύβονται πίσω από το αυτοκίνητο, καθώς οι άνδρες πλησιάζουν, κραδαίνοντας ένα όπλο.

Στη συνέχεια, ένας από τους άνδρες ανοίγει την πόρτα του οδηγού και τραβάει την κόρη της Allen έξω από το όχημα και μπαίνει πίσω από το τιμόνι, σύμφωνα με το βίντεο.

Ο ύποπτος έστρεψε το όπλο στο πρόσωπο του άλλου γιου της Allen, ο οποίος ήταν μέσα στο αυτοκίνητο, δήλωσε η Allen. Ο ύποπτος έστρεψε ένα όπλο στο πρόσωπο του άλλου γιου της Allen , ο οποίος ήταν μέσα στο αυτοκίνητο, δήλωσε η γυναίκα.

Σύμφωνα με την Allen, ο άνδρας πήδηξε στη θέση του οδηγού, ενώ εκείνη βρισκόταν έξω από το αυτοκίνητο και κοίταζε μέσα. Στη συνέχεια, στόχευσε τον μεγαλύτερο της γιο στο πρόσωπο με το όπλο.

Τα παιδιά ήταν ακόμα μέσα στο αυτοκίνητο

Ευτυχώς, ο γιος της κατάφερε να φύγει τρέχοντας. Δυστυχώς, όμως, τα δύο μικρά εγγόνια της, τα παιδιά της κόρης της, βρίσκονταν ακόμα μέσα στο αυτοκίνητο.

«Η κόρη μου έλεγε, ‘Τα μωράκια μου, τα μωράκια μου είναι μέσα στο αυτοκίνητο!» είπε η Allen στη συγκινητική συνέντευξη.

Η Allen αποφάσισε να το ρισκάρει και να αρπάξει τα παιδιά από το αυτοκίνητο, ενώ οι δύο ύποπτοι φώναζαν επανειλημμένα, ζητώντας τα κλειδιά.

Για να φύγουν οι οπλισμένοι άνδρες, η γιαγιά τους πέταξε τα δικά της κλειδιά και εκείνοι έφυγαν με το αυτοκίνητό της που ήταν σταθμευμένο στον μπροστινό κήπο, όπως δείχνει το βίντεο.

Η αστυνομία είπε στον τηλεοπτικό σταθμό ότι το όχημά της βρέθηκε σχεδόν άθικτο μόλις δύο τετράγωνα μακριά, περίπου 40 λεπτά μετά την αρπαγή του αυτοκινήτου.

Αυτή τη στιγμή, το αυτοκίνητο βρίσκεται στην κατοχή της αστυνομίας που το εξετάζει για στοιχεία.

Η Allen είπε ότι η ένοπλη ληστεία ήταν τραυματική για όλη την οικογένεια.

«Δεν μπορώ να κοιμηθώ. Ο μεγαλύτερος γιος μου, το άγχος του είναι στα ύψη – φοβάται ακόμα. Η κόρη μου είναι σε σοκ, αλλά είναι όλοι ασφαλείς», είπε στο WAPT.

Η Allen ζει στην περιοχή μόνο για περίπου τρεις μήνες, αλλά ήδη θέλει να μετακομίσει μετά το τρομακτικό περιστατικό.

«Δεν μπορούμε να μείνουμε εδώ πια», είπε η Allen.

Οι αρχές δεν έχουν προβεί σε καμία σύλληψη μέχρι στιγμής.