Latest News

Τρίτη 21 Μαΐου 2024

Σοκ: 17χρονος ράπερ αυτοπυροβολήθηκε κατά λάθος σε ζωντανή μετάδοση (ΒΙΝΤΕΟ ΠΡΟΣΟΣΗ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ)

 Ένα τραγικό λάθος που του κόστισε τη ζωή έκανε ένας 17χρονος ράπερ από τη Βιρτζίνια των ΗΠΑ, ο Rylo Huncho, ο οποίος αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι την ώρα που γύριζε βίντεο σε ζωντανή μετάδοση στο instagram...

Συγκεκριμένα, όπως φαίνεται στο βίντεο, ο 17χρονος γύριζε story παίζοντας με το όπλο του, όταν κάποια στιγμή απενεργοποίησε την ασφάλειά του, το έστρεψε στο κεφάλι του ενώ το πράσινο λέιζερ του όπλου τον σημάδευε. Ξαφνικά ακούγεται ένας πυροβολισμός, η κάμερα φεύγει από τα χέρια του και το βίντεο ολοκληρώνεται.

Όπως μεταδίδει η Daily Mail, η τοπική αστυνομία, χωρίς να κατονομάζει τον ράπερ, επιβεβαίωσε ότι «ένας 17χρονος πέθανε από τραύμα στο κεφάλι του, το οποίο προκλήθηκε κατά λάθος από όπλο».

Το πλήρες όνομά του ήταν Raleigh Freeman III, σύμφωνα με το The Direct.

Ο 17χρονος μεταφέρθηκε σε τοπικό νοσοκομείο, όπου τελικά διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Μέλος της οικογένειας του ράπερ δημιούργησε μία σελίδα στο GoFundMe σε μια προσπάθεια να συγκεντρωθούν 15.000 δολάρια για το κόστος της κηδείας.

«Η θεία μου έχασε πρόσφατα τον 17χρονο γιο της», έγραψαν συγγενείς. «Ήταν ο μονάκριβος γιος της! Τον μεγάλωσε μόνη της, αλλά τον φρόντιζε όσο καλύτερα μπορούσε», είπαν και πρόσθεσαν: «Προσπαθούμε όλοι να καταλάβουμε γιατί το έκανε αυτό».

Ο Rylo Huncho, όπως ήταν το καλλιτεχνικό του όνομα, ήταν ένας πολλά υποσχόμενος νεαρός καλλιτέχνης ραπ από την πολιτεία της Βιρτζίνια, ο οποίος είχε πάνω από 27.000 ακόλουθους στο Instagram. Επίσης, ο ράπερ είχε περίπου 680 μηνιαίους ακροατές στο Spotify.

Το σοκαριστικό βίντεο με τον θάνατο του ράπερ: