Latest News

Πέμπτη 23 Μαΐου 2024

Απίστευτο: Μητέρα «πούλησε» την κόρη της 10.000 δολάρια και ο υπέργηρος γαμπρός δολοφόνησε τη νύφη!

 Μια μητέρα κρίθηκε ένοχη για τον εξαναγκασμό της 20χρονης κόρης της να παντρευτεί έναν ηλικιωμένο άνδρα, ο οποίος τελικά τη δολοφόνησε... στην Αυστραλία.

Σε μία δίκη που διήρκησε δύο εβδομάδες στη Βικτώρια, οι εισαγγελείς υποστήριξαν ότι η Sakina Muhammad Jan εξανάγκασε την κόρη της να παντρευτεί τον Ali Halimi, με αντάλλαγμα 10.000 δολάρια Αυστραλίας, το 2019. Ο Halimi σκότωσε τη νέα του σύζυγο, Ruqia Haidari, στο σπίτι τους στο Περθ τον Ιανουάριο του 2020 και εκτίει ποινή ισόβιας κάθειρξης στην Ουάσινγκτον. 

Η νεαρή Ruqia θεωρήθηκε ότι είχε «χάσει την αξία της» λόγω του προηγούμενου διαζυγίου της, όταν η μητέρα της προσπάθησε να κανονίσει τον γάμο, σύμφωνα με τον εισαγγελέα. Η μητέρα της και ο άνδρας που τελικά τη δολοφονήσε, συναντήθηκαν την 1η Ιουνίου του 2019 και δύο εβδομάδες μετά τελέστηκε ο γάμος. 

Η Ruqia είχε πει επανειλημμένα ότι δεν ήθελε να παντρευτεί τον Halimi, τόσο στη μητέρα της, όσο και σε δύο εκπαιδευτές οδήγησης, σ' έναν δάσκαλο και στην αστυνομία. 

Οι ένορκοι δεν ενημερώθηκαν για τη γυναικοκτονία της Ruqia κατά τη διάρκεια της δίκης, αλλά οι λεπτομέρειες αυτές μπορούν τώρα να αποκαλυφθούν, αφού εκδόθηκε η ετυμηγορία.