Latest News

Τρίτη 9 Απριλίου 2024

To ISIS απειλεί με τρομοκρατική επίθεση στα προημιτελικά του Champions League: «Σκοτώστε τους όλους»!

 To Ισλαμικό Κράτος (ISIS) απείλησε ότι θα επιτεθεί στα τέσσερα γήπεδα που φιλοξενούν τους πρώτους αγώνες των προημιτελικών του... Champions League.

Το Ίδρυμα Al Azaim, ένα μέσο ενημέρωσης που είναι υπεύθυνο για τη διάδοση μηνυμάτων του ISIS, δημοσίευσε μια αφίσα που απειλούσε το «Παρκ ντε Πρενς», το «Σαντιάγο Μπερναμπέου», το «Μετροπολιτάνο» και το «Έμιρεϊτς». Το μήνυμα της αφίσας ανέφερε: «Σκοτώστε τους όλους». Σύμφωνα με πληροφορίες η απειλή από το Ισλαμικό Κράτος εξετάζεται από τις δυνάμεις ασφαλείας και έχει διαβιβαστεί στις ομάδες.

Το αποψινό πρόγραμμα περιλαμβάνει την αναμέτρηση της Ρεάλ Μαδρίτης με τη Μάντσεστερ Σίτι στη Μαδρίτη και τον αγώνα της Άρσεναλ με την Μπάγερν. Για αύριο είναι προγραμματισμένοι οι αγώνες Ατλέτικο Μαδρίτης-Ντόρτμουντ και Παρί Σεν Ζερμέν-Μπαρτσελόνα.

Η κυβέρνηση της Ισπανίας έχει ενεργοποιήσει τις διαδικασίες ασφαλείας για τους δύο αγώνες του Champions League στην ισπανική πρωτεύουσα. Και οι δύο αγώνες, Ρεάλ Μαδρίτης – Μάντσεστερ Σίτι και Ατλέτικο – Μπορούσια Ντόρτμουντ, έχουν κηρυχθεί υψηλού κινδύνου από την Επιτροπή Καταπολέμησης της Βίας και θα έχουν περισσότερα από 3.000 μέλη των δυνάμεων ασφαλείας σε επιφυλακή.