Latest News

Σάββατο 13 Απριλίου 2024

Σάκης Ρουβάς: Η αποκάλυψη για το πάρτι της ένωσης του Survivor – Πόσα χρήματα πήρε για να πάει στον Άγιο Δομίνικο (BINTEO)

 


Τον Σάκη Ρουβά συνάντησε στο αεροδρόμιο “Ελευθέριος Βενιζέλος” η κάμερα του “I Love Σου Κου”. Ο τραγουδιστής μίλησε για την εμπειρία του στο πάρτι της ένωσης... του Survivor.

«Ήταν ωραίο που ξαναπήγα, θυμήθηκα εκείνη την εμπειρία. Χάρηκα που είδα κάποια παιδιά από το παρελθόν, περάσαμε πολύ ωραία. Τραγούδησαν όλοι και οι παίκτες και ο Γιώργος. Έγινε λίγο χαμός» είπε ο Σάκης Ρουβάς.

Λέγεται λοιπόν ότι το ποσό που ζήτησε και πήρε ο Σάκης προκειμένου να ταξιδέψει στο νησί, τιμάται από 30.000 ευρώ και άνω, όπως και ότι στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων έπεσε και το ενδεχόμενο παρουσίασης του Voice…

Σε ερώτηση για το ενδεχόμενο να τον ξαναδούμε στο “The Voice” που αναμένεται να επιστρέψει στους δέκτες μας τη νέα τηλεοπτική σεζόν, ο Σάκης Ρουβάς απάντησε: «Το The Voice είναι κομμάτι της ζωής μου, δεν ξέρω, δεν έχουμε κάτι επίσημο. Έχω συνδεθεί πολύ. Το αγαπώ, ήμουν πολλά χρόνια εκεί»

Τέλος σε ερώτηση για τη Eurovision και τη Μαρίνα Σάττι, ο Σάκης Ρουβάς απάντησε: «Την Μαρίνα την αγαπώ πάρα πολύ, είναι πολύ ταλαντούχος άνθρωπος. Της εύχομαι κάθε επιτυχία, όπως και στην Ελλάδα».