Latest News

Σάββατο 6 Απριλίου 2024

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Οι νέες γυμνές φωτογραφίες που ανέβασε από τις διακοπές της (EIKONA)

Η  Μπρίτνεϊ Σπίαρς χτυπάει ξανά στο Instagram αφού αποφάσισε να (ξανα)δημοσιεύσει γυμνές φωτογραφίες της στην παραλία μετά την τροπική της... απόδραση.

Η 42χρονη τραγουδίστρια δημοσίευσε ένα καρουζέλ φωτογραφιών, δύο από τις οποίες περιελάμβαναν εικόνες της εντελώς γυμνής ποπ σταρ με emojis λουλουδιών να καλύπτουν τα επίμαχα σημεία.

Τα ξανθά μαλλιά της έπεφταν στους ώμους της καθώς φορούσε μόνο ένα ζευγάρι σκούρα γυαλιά ηλίου.

Έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης: «Τι όμορφη απόλαυση για τον εαυτό μου!!! Έρχομαι πιο κοντά στον Θεό κάθε φορά που έρχομαι σε αυτόν τον προορισμό και μάλλον δεν υπάρχει άλλο άτομο που να νιώθει τόσο ευλογημένο όσο εγώ κάθε φορά που φεύγω!».

ADVERTISEMENT

Η μητέρα δύο παιδιών δημοσίευσε άφοβα τις φωτογραφίες αλλά απενεργοποίησε τα σχόλια.

Για την Μπρίτνεϊ δεν είναι κάτι… περίεργο το να γδυθεί στην παραλία, μάλιστα το ίδιο έκανε και την περασμένη Τετάρτη.

Και πάλι – μοιράστηκε μια σειρά από βίντεο και στιγμιότυπα από τις τελευταίες της τροπικές διακοπές, συμπεριλαμβανομένης μιας φωτογραφίας της εντελώς γυμνής, με emojis ως εξώφυλλα.

Σε άλλο σημείο της ανάρτησης η σταρ —η οποία απελευθερώθηκε από τη 13χρονη επιμέλεια του πατέρα της το 2021— παραδέχτηκε ότι θέλει να είναι «ανοιχτή», αλλά φοβάται ότι αυτό που έχει να πει θα είναι «πολύ προσβλητικό» για να το μοιραστεί στο διαδίκτυο.

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Δείτε τη δημοσίευση στο Instagram