Latest News

Τετάρτη 10 Απριλίου 2024

Γυναίκα έχασε τη ζωή της ύστερα από ακραίο σεξ: Συνελήφθη ο σύζυγός της για επικίνδυνες... πρακτικές!


Μια γυναίκα 44 ετών, βρέθηκε νεκρή μετά από «ακραίο σεξ», ενώ οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον σύζυγό της, 50 ετών, με την κατηγορία ότι χρησιμοποίησε «επικίνδυνες πρακτικές» κατά τη διάρκεια των διακοπών τους... στην Ισπανία.

Ο σύζυγος συνελήφθη για ανθρωποκτονία από αμέλεια μετά τον θάνατο της γυναίκας.

Σύμφωνα με τα τοπικά Μέσα, η υπόθεση διερευνήθηκε ως βία με βάση το φύλο, προτού αναβαθμιστεί σε ανθρωποκτονία, καθώς τα τρέχοντα στοιχεία δείχνουν έναν τυχαίο θάνατο κατά τη διάρκεια ακραίων ή επικίνδυνων σεξουαλικών πρακτικών σε «οικείο πλαίσιο».

Ωστόσο, τα τοπικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι οι νέες έρευνες που διεξήχθησαν από τους ειδικούς οδήγησαν τους ντετέκτιβ να πιστεύουν ότι το γεγονός συνέβη σε ένα πλαίσιο σεξιστικής βίας.

ADVERTISEMENT

Τη Δευτέρα, ο 50χρονος βρέθηκε ενώπιον δικαστή στο Ερευνητικό Δικαστήριο Νο 9 της Μάλαγα, ο οποίος διέταξε την προσωρινή κράτηση του υπόπτου χωρίς εγγύηση, σύμφωνα με τον ισπανικό Τύπο.

Δικαστικές πηγές επιβεβαίωσαν στο La Opinion De Malaga, ότι την υπόθεση θα αναλάβει πλέον το Δικαστήριο Βίας κατά των Γυναικών, λόγω της φύσης της υπόθεσης.

Τα γεγονότα προέκυψαν το περασμένο Σάββατο όταν η τοπική αστυνομία ειδοποιήθηκε για τη γυναίκα που δεν ανταποκρίθηκε σε ένα διαμέρισμα τύπου Airbnb που βρισκόταν στο ιστορικό κέντρο της πόλης.

Οι γιατροί που πήγαν στο σημείο φέρεται να μπορούσαν να πιστοποιήσουν μόνο τον θάνατο του τουρίστα, οπότε η Εθνική Αστυνομία ανέλαβε την έρευνα για να βρει την αιτία.

Στη συνέχεια η σορός μεταφέρθηκε στο Ινστιτούτο Νομικής Ιατρικής για να υποβληθεί σε νεκροψία και ιατροδικαστική μελέτη.

Εάν επιβεβαιωθεί το σεξιστικό κίνητρο, θα είναι το τρίτο μοιραίο αυτού του είδους στη Μάλαγα μέχρι στιγμής φέτος.