Latest News

Τετάρτη 10 Απριλίου 2024

Άντρας μηνύει 50 γυναίκες: Τον χαρακτήρισαν «κακό ραντεβού» στο Facebook και έγινε viral


Ένας άντρας μήνυσε περισσότερες από 50 γυναίκες για 2,6 εκατομμύρια δολάρια, αφού μοιράστηκαν αρνητικές ιστορίες γι 'αυτόν σε μια σελίδα στο Facebook "Are We Dating The Same Guy", υποστηρίζοντας ότι οι κριτικές τους ήταν ψευδείς και... δυσφημιστικές.

Οι γυναίκες λένε ότι ο Stewart Lucas Murrey από την Καλιφόρνια των ΗΠΑ χρησιμοποιεί τη νομική οδό για να τις εκφοβίσει και ζητούν από τα δικαστήρια να τον τιμωρήσουν!

Τη Δευτέρα, ένας δικαστής στο πολιτικό δικαστήριο του Λος Άντζελες έκρινε ότι μια από τις γυναίκες – η Vanessa Valdez – δεν έκανε τίποτα κακό μοιράζοντας τη γνώμη της για τον Murrey με τη δημοφιλή διαδικτυακή ομάδα.

Μια άλλη γυναίκα που δέχθηκε μια μήνυση από τον Murrey, η Kelly Gibbons, είπε ότι η πρώτη φορά που είδε τον άνδρα στην πραγματική ζωή ήταν όταν ήρθε στο σπίτι της για να παραιτηθεί από τη μήνυση.

ADVERTISEMENT

«Η καρδιά μου άρχισε να χτυπάει δυνατά, όπως νόμιζα: αυτός ο άντρας ξέρει πού μένω», είπε στους Times του Λονδίνου.

«Ήταν αρκετά απόκοσμο. Έβγαζε βίντεο με το κινητό του, έμπαινε μέσα. Δεν ξέρω ποιος θα το έκανε αυτό».

Τώρα, οι γυναίκες που στοχοποιήθηκαν από τον Murrey – ο οποίος ισχυρίζεται ότι του κατέστρεψαν τη ζωή και τα… ραντεβού και έβλαψαν τη φήμη του – ελπίζουν ότι η απόφαση θα αποτελέσει προηγούμενο και θα τον εμποδίσει να χρησιμοποιήσει περαιτέρω το νομικό σύστημα εναντίον τους.

Επικαλούνται νόμους της Καλιφόρνια που αποσκοπούν στην αποτροπή αγωγών για σκουπίδια – που ονομάζονται νόμοι κατά του SLAPP.