Latest News

Δευτέρα 1 Απριλίου 2024

Φρίκη: 19χρονος αποκεφάλισε άστεγο- Έκρυψε το κεφάλι του στην ντουλάπα!

 Ο Brian Cohee, που τώρα είναι 21 ετών, από το Κολοράντο, δολοφόνησε τον 69χρονο άστεγο... Warren Barnes

Είναι το θέμα ενός συγκλονιστικού ντοκιμαντέρ αληθινού εγκλήματος Parents Discover Teen Son’s Horrifying Secret στο κανάλι YouTube.

Ο νεαρός που έκανε αυτή την αποτρόπαια πράξη, λίγο αργότερα, αποκεφάλισε, διαμέλισε και ακρωτηρίασε το κορμί του άτυχου άστεγου ενώ έφερε μέλη του σώματος στο σπίτι του και τα έκρυψε στην ντουλάπα σύμφωνα με την Daily Mail! Το φρικιαστικό θέαμα αντίκρισε η μητέρα τού δολοφόνου ενώ δίπλα στο κεφάλι του, υπήρχαν τα χέρια του Barnes!

ADVERTISEMENT

Ο Cohee είχε προσπαθήσει να πετάξει το υπόλοιπο σώμα βάζοντάς το στο πορτμπαγκάζ του αυτοκινήτου του και προσπαθώντας να οδηγήσει το όχημα στον ποταμό Κολοράντο.

Στη συνέχεια, οι γονείς του Cohee κάλεσαν το 911 για να αναφέρουν τη φρικτή ανακάλυψη, παραδεχόμενοι ακόμη και στον αστυνομικό ότι ο γιος τους είχε παρουσιάσει έντονο ενδιαφέρον για τον «θάνατο και τη θνησιμότητα».

Ο Cohee παραδέχτηκε ότι σκότωσε τον Barnes με ένα κουζινομάχαιρο και είπε ότι σχεδίαζε να δολοφονήσει κάποιον τουλάχιστον έξι μήνες ενώ πρόσθεσε ότι έψαχνε να σκοτώσει έναν άστεγο ή πόρνη προκειμένου να μη λείψουν σε κανέναν!