Latest News

Δευτέρα 25 Μαρτίου 2024

Viral η φωτογραφία από αηδιαστικό γεύμα αεροπορικής εταιρείας- Σοκάρει η εικόνα

 Αηδία προκαλούν οι εικόνες που δημοσίευσε επιβάτης αεροπορικής εταιρείας και απαθανάτισαν το... γεύμα που θα έτρωγαν... άνθρωποι!

Ένας επιβάτης δημοσίευσε μια φωτογραφία του οικονομικού γεύματος στο subreddit αφιερωμένο στην αεροπορική εταιρεία Qantas αυτή την εβδομάδα, πυροδοτώντας την αντίδραση της εταιρείας.

Ένας χρήστης του Reddit, πόσταρε τη φωτογραφία του αμφιλεγόμενου γεύματος με τον τίτλο «Το γεύμα που έβγαλα». Έγραψε μάλιστα ότι ήθελε να γράψει «Το γεύμα που έφαγα», αλλά αποφάσισε να αφήσει το ορθογραφικό, αφού ήταν ταιριαστό.

Μια εκπρόσωπος της Qantas είπε ότι η αεροπορική εταιρεία ήταν «απίστευτα απογοητευμένη» με τον τρόπο που παρουσιάστηκε το γεύμα σύμφωνα με τη nypost.com

ADVERTISEMENT

«Είμαστε περήφανοι που προσφέρουμε απολαυστικές γευστικές εμπειρίες και αυτό είναι πολύ χαμηλότερο από τα υψηλά μας πρότυπα», είπε.

Ο ταξιδιώτης παραδέχτηκε ότι η εμπειρία ήταν «πριν από αρκετό καιρό» και ότι το γεύμα «δεν είχε τόσο άσχημη γεύση όσο φαίνεται» όταν ρωτήθηκε από άλλους χρήστες του Reddit ενώ όπως είπε, δεν μπορούσε να θυμηθεί αν το είχε ανακατέψει ή αν έτσι παρουσιάστηκε το γεύμα.

Πολλοί από όσους είδαν την εικόνα και τη σχολίασαν, δεν μπορούσαν να καταλάβουν ποιο θα ήταν το γεύμα.

«Είμαι σε δημόσιο νοσοκομείο [αυτή τη στιγμή] και το φαγητό μου ήταν πολύ πιο ωραίο από αυτό», έγραψε ένα άτομο.

«Νιώθω σαν να ψάχνω για μια παιδική πάνα [πάνα]», είπε ένας άλλος.

«Φαίνεται ότι κάποιος είχε γαστρονομία σε ένα κουτί», συμφώνησε ένας τρίτος.

«Φαίνεται ότι κάποιος το έφαγε πριν από εσένα», έγραψε ένας τέταρτος.