Latest News

Σάββατο 9 Μαρτίου 2024

Survivor 2024: Αυτές είναι οι νέες ομάδες - Πως χωρίστηκαν Διάσημοι και Μαχητές

 Μεγάλες αλλαγές θα δουν οι τηλεθεατές στο επεισόδιο της Κυριακής 10/3 του Survivor 2024. Όλα αλλάζουν ενόψει της 10ης εβδομάδας και τo spoiler για τη σύσταση των νέων ομάδων... ακολουθεί.

Ο Γιώργος Λιανός συγκαλεί έκτακτο συμβούλιο όπου Διάσημοι και Μαχητές, θα ενημερωθούν για τις ανακατατάξεις των ομάδων πριν από τον αγώνα για την 1η ασυλία. Θα υπάρξουν έντονες διαφωνίες από κάποιους παίκτες όπως θα δείτε, καθώς εκτός από την τόνωση των ομάδων μετά από τις πρόσφατες αποχωρήσεις, η παραγωγή έχει κι έναν δεύτερο στόχο.

Αυτός δεν είναι άλλος από τη διάσπαση των τριών κύριων υποομάδων σε μπλε και κόκκινους. Ο Ατζούν Ιλιτζαλί βάζει τους Διάσημους και τους Μαχητές στο μίξερ και διαμορφώνει δύο νέες ομάδες, όπου πρέπει να χαραχτούν νέες στρατηγικές επιβίωσης για κάθε παίκτη.

Από τη μεριά της κόκκινης ομάδας σπάει η συμμαχία Παππά - Γκέντσογλου - Δαλάκα, ενώ φεύγει και ο Ντάνιελ που ακολουθούσε την τριάδα φωτιά, όπως λεγόταν

Ενώ από τους μπλε σπάει η παρέα Σταμάτη, Δώρας, Μαριλίνας, Αίρα, Χριστόφορου, Παντελή και Ιωάννας. Αφού η Άιρα, η Ιωάννα, ο Παντελής και ο Χριστόφορος πάνε στους κόκκινους. Μαζί τους αποχωρούν από τους μπλε και ο Φάνης με τον Γιάννη και τον Γιώργο, από την παρέα του Τζέιμς, της Σταυρούλας.

Η επόμενη εβδομάδα θα είναι όπως φαίνεται η «μαμά της ίντριγκας», μέχρι να καταστρώσουν όλοι τα νέα τους σχέδια για την παραμονή τους στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ. Παράλληλα όλοι οι τραυματίες παίκτες μπαίνουν πάλι στους στίβους και οι αγώνες επιστρέφουν τους 12 πόντους και στα διπλά flag races που τράβηξαν την προσοχή του κοινού,

Οι δύο νέες ομάδες του Survivor 2024:

Διάσημοι: Κατερίνα Δαλάκα, Ιωάννα Τζαβέλα, Αναστασία Τσέρου, Ασημίμα Χατζηανδρέου, Άιρα Αντομαϊτίτε, Χριστόφορος Ταξίδης, Φάνης Μπολέτσης, Παντελής Γιαννακάκης, Αλέξης Παππάς, Γιώργος Γκιουλέκας και Γιάννης Περπατάρης.

Μαχητές: Σταυρούλα Χρυσαειδή, Δώρα Νικολή, Ευγενία Μπόρλα, Μαριλίνα Βακονδίου, Χρύσα Χατζηγεωργίου, Σταμάτης Ταλαδιανός, Τζέιμς Καφετζής, Θοδωρής Τουρκογεώργος, Ντάνιελ Νούρκα, Σάββας Γκέντσογλου, Γιώργος Παπαχαραλάμπους.