Latest News

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024

Βαλτιμόρη: Η πρόβλεψη των Simpsons βγήκε πάλι αληθινή- Viral το βίντεο - Το ήξεραν από το 1996

 
Μετά την viral είδηση ​​για την κατάρρευση της γέφυρας της Βαλτιμόρης, οι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης ισχυρίζονται ότι οι Simpsons είχαν προβλέψει το... τραγικό συμβάν.

Η γέφυρα Francis Scott Key στη Βαλτιμόρη κατέρρευσε ξαφνικά μετά από το χτύπημα του πλοίου Dali με σημαία Σιγκαπούρης καθώς αναχωρούσε από το λιμάνι την Τρίτη 26 Μαρτίου.

Η είδηση διαδόθηκε γρήγορα καθώς ένα βίντεο με την ανείπωτη τραγωδία κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο. Μάλιστα κάποιοι αμφισβήτησαν αρχικά την εγκυρότητα του βίντεο αφού δεν μπορούσαν να συνειδητοποιήσουν πώς μια σύγκρουση πλοίου θα μπορούσε να κάνει τη γέφυρα να καταρρεύσει πλήρως.

 

ADVERTISEMENT

Οι Simpsons προέβλεψαν την κατάρρευση της γέφυρας της Βαλτιμόρης;

Η εμβληματική κωμωδία κινουμένων σχεδίων της FOX, The Simpsons, είναι γνωστή για την «πρόβλεψη» ορισμένων ιστορικών γεγονότων πριν συμβούν στην πραγματική ζωή. Σε αυτή τη λίστα περιλαμβάνονται η προεδρία του Ντόναλντ Τραμπ, οι νικητές του Super Bowl και η εξαγορά της 20th Century Fox από την Disney.

Τώρα, οι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης άρχισαν να ανεβάζουν βίντεο από τη σειρά που ισχυρίζονται ότι προέβλεψαν την κατάρρευση της γέφυρας της Βαλτιμόρης!