Latest News

Δευτέρα 25 Μαρτίου 2024

Ιωάννα Τούνη: Η instagrammer πριν και μετά τις πλαστικές επεμβάσεις (ΕΙΚΟΝΕΣ)

 
Η Ιωάννα Τούνη έβγαλε τους επιδέσμους και τις γάζες από το πρόσωπό της, μετά την πλαστική επέμβαση στη... μύτη της.


Η instagrammer ταξίδεψε στο Παρίσι για φωτογράφηση και από εκεί, μοιράστηκε μερικές φωτογραφίες, στις οποίες φαίνεται και η αλλαγή που πρόσφατα έκανε.

Σε ένα στιγμιότυπο που δημοσίευσε, η Ιωάννα Τούνη ποζάρει με ένα μαύρο αποκαλυπτικό φόρεμα και έχει βαφτεί με βραδινό μακιγιάζ. Είναι μια από τις πρώτες φωτογραφίες που ποζάρει στον φακό, μετά την πλαστική επέμβαση.

Η ανάρτησή της

Η instagrammer δεν έχει αρνηθεί τις αισθητικές επεμβάσεις, στις οποίες έχει υποβληθεί κατά το παρελθόν, ενώ συχνά συζητάει για όσα θέλει να «πειράξει» στο σώμα της, με τους διαδικτυακούς φίλους της. Οι αλλαγές στο πρόσωπό της, είναι εμφανείς, αν δει κανείς φωτογραφίες της από το παρελθόν.
vissi3932toyni2017
Η Ιωάννα Τούνη σε βραδινή έξοδό της το 2017
touni2019r
Φωτογραφία της Ιωάννας Τούνη το 2019
touni2019r23
Η Ιωάννα Τούνη το 2021 με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου


touni
Η Ιωάννα Τούνη σήμερα
420627347_412126174549873_2703164234351187717_n

Την ίδια ώρα, οι ακόλουθοί της στα social media της γράφουν, ότι το τελικό αποτέλεσμα στη μύτη της δεν είναι ωραίο και ότι «τζάμπα ξόδεψε τόσα χρήματα». Η ίδια, όμως, τους απαντάει ότι δεν έχει εμφανιστεί ακόμη το τελικό σχήμα, καθώς η μύτη ακόμη ξεπρήζεται.

Η πρόσφατη πλαστική στη μύτη
Στο Instagram story που ανέβασε το βράδυ της Τρίτης 27 Φεβρουαρίου, η Ιωάννα Τούνη έγραψε στους ακολούθους της «Συμπεθέρες μου είμαι πτώμα, τα λέμε αύριο αν νιώσω καλύτερα», χωρίς να δίνει περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το αν η επέμβαση έγινε για ιατρικούς ή αισθητικούς λόγους.
Η Ιωάννα Τούνη έκανε επέμβαση στη μύτη

Πριν από καιρό πάντως, η instagrammer είχε παραδεχτεί μέσω TikTok, ότι έχει κάνει πλαστική επέμβαση στη μύτη της, με ένα χιουμοριστικό βίντεο.
eqhrih

«Όταν κάποιος μου λέει ότι βρήκε μια ωραία φωτογραφία μου πριν κάνω πλαστική στη μύτη. Η ζωή μου όλη! Και το χειρότερο, θέλω να την ξανακάνω πλαστική κάποια στιγμή» έγραψε η Ιωάννα Τούνη. Την ίδια περίοδο, είχε αναρτήσει και ένα ακόμη κλιπ στο προφίλ της, χρησιμοποιώντας φίλτρο ποθ δείχνει την «ιδανική μύτη» στο πρόσωπό της.



Οι αντιδράσεις για το αποτέλεσμα

Η instagrammer έκανε αναρτήσεις με την αλλαγή στο πρόσωπό της, αλλά πολλοί από τους ακολούθους της, της σχολιάζουν ότι «τζάμπα έδωσε τόσα χρήματα», αφού «πριν ήταν καλύτερη η μύτη της».

Μέσω TikTok η Ιωάννα Τούνη ανέβασε ένα χιουμοριστικό κλιπ, τρολάροντας τον εαυτό της. Κάτω από το βίντεο της σχολίασαν, μεταξύ άλλων: «Η μύτη ήταν καλύτερη πριν», «Κρίμα τόσα χρήματα».

Δείτε περισσότερα σχόλια
zampa393
mititouni99
mititouni1111
tyoyi_tzampa23
mititiyni2
toynimiti1
miiti772
toynimitineo
mitineo



Η ίδια είπε μέσω Instagram story, ότι αυτό δεν είναι το τελικό αποτέλεσμα και η μύτη δεν έχει πάρει το τελικό της σχήμα της. Ακόμη τόνισε, πως θα ξεπρήζεται για μερικούς μήνες ακόμη. Πιο συγκεκριμένα, η Ιωάννα Τούνη έγραψε στην ανάρτησή της: «Αυτό που βλέπεις ΔΕΝ είναι το τελικό αποτέλεσμα. Για τους επόμενους μήνες θα ξεπρήζεται! Θέλει περίπου έναν χρόνο για να φτάσει στην τελική της μορφή». 
toyini3_story
Σε άλλη ανάρτηση που έκανε στο TikTok, η Ιωάννα Τούνη αποκάλυψε το ποσό που πλήρωσε για να αλλάξει το σχήμα της μύτης της. «Όταν έχεις δώσει 9.000 ευρώ για διορθωτική επέμβαση στη μύτη και τώρα θέλεις να κάνεις και στήθος» έγραψε πάνω στο βίντεο, όπου δείχνει την αλλαγή στο πρόσωπό της.