Latest News

Τρίτη 26 Μαρτίου 2024

Σκότωσε τη μητέρα της με ένα τηγάνι – «Άρχισε να ακούει φωνές, μιλούσε με αντρική φωνή» (ΒΙΝΤΕΟ-ΕΙΚΟΝΕΣ)

Για τη δολοφονία της μητέρας της, την οποία σκότωσε με ένα τηγάνι συνελήφθη μια 26χρονη γυναίκα στο Μπρονξ... των ΗΠΑ.

Σύμφωνα με την New York Post η Skydajah Patterson, όπως είναι το όνομα της 26χρονης, ήταν αυτή που αποκάλυψε το έγκλημα όταν κάλεσε την αστυνομία για να ομολογήσει την δολοφονία της 46χρονης μητέρας της Selma Mclean στο διαμέρισμα στο οποίο έμεναν μαζί.

«Μόλις σκότωσα τη μαμά μου» φέρεται να είπε η 26χρονη όταν τηλεφώνησε στις 3:40 τα ξημερώματα της Δευτέρας στην αστυνομία, με τους αστυνομικούς που έσπευσαν στο διαμέρισμα να βρίσκουν νεκρή την 46χρονη με τραύματα στο πρόσωπο και το κεφάλι και την 26χρονη να κρατάει στα χέρια το ματωμένο τηγάνι.

Η 26χρονη ομολόγησε στους αστυνομικούς ότι πήρε το τηγάνι και χτύπησε στο πίσω μέρος του κεφαλιού τη μητέρα της με αποτέλεσμα εκείνη να χάσει τις αισθήσεις της.

Η επίσης 26χρονη βαφτιστήρα της 46χρονης δήλωσε ότι η γυναίκα της είχε στείλει μήνυμα λίγο πριν το έγκλημα στο οποίο της έγραφε ότι φοβάται την κόρη της, η οποία είχε προσφάτως πάρει εξιτήριο από ψυχιατρική κλινική.

«Ήταν στην ψυχιατρική κλινική από τον Φεβρουάριο μέχρι την περασμένη εβδομάδα. Άρχισε να ακούει φωνές και μιλούσε με φωνή άνδρα ένα βράδυ πριν το έγκλημα. Η νονά μου φοβόταν γιατί την άκουγε να λέει ότι οι φωνές στο κεφάλι της έλεγαν στην Skydajah ότι εκείνη (σ.σ. το 46χρονο θύμα) ήταν επικίνδυνη» δήλωσε η βαφτιστήρα του θύματος.

«Όταν έφτασα εδώ κοίταξα μέσα και μπορούσα να δω αίμα στον καναπέ», πρόσθεσε. «Λένε ότι ήταν πολύ αργά για να την σώσουν. Άνοιξα την πόρτα και είδα αίμα» περιέγραψε η βαφτιστήρα του θύματος.

Σύμφωνα με την ίδια η κατάσταση της 26χρονης που δολοφόνησε τη μητέρα της είχε επιδεινωθεί αφού έχασε το παιδί της τον περασμένο Αύγουστο.