Latest News

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024

Μαίρη Χρονοπούλου: Μυστήριο με τα αίτια θανάτου της - «Υπάρχουν σκοτεινά σημεία»


 Την εκ νέου διερεύνηση των ακριβών αιτιών του θανάτου της Μαίρης Χρονοπούλου ζητά ο δικηγόρος της αείμνηστης ηθοποιού, έχοντας αποστείλει σχετικό αίτημα προς στην εισαγγελέα... Πρωτοδικών.

Την ίδια στιγμή, στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής συνεχίζεται η διαδικασία λήψεων καταθέσεων στο πλαίσιο της προκαταρτικής εξέτασης, καθώς ο τρόπος με τον οποίο η εκλιπούσα πρωταγωνίστρια έφυγε από τη ζωή διεγείρει ερωτήματα, με τις ακριβείς συνθήκες τραυματισμού της να μην έχουν διαλευκανθεί, μέχρι στιγμής.

Ο πρόεδρος της ένωσης Ελλήνων σκηνοθετών Χάρης Παπαδόπουλος ήταν ο πρώτος που κατέθεσε ως μάρτυρας, ενώ σήμερα αναμένεται και η κατάθεση του Νίκου Ταγόπουλου, ηθοποιού και πρώην συντρόφου της εκλιπούσης.

Δικηγόρος Χρονοπούλου: «Υπάρχουν σκοτεινά σημεία στην υπόθεση»

Μιλώντας στην εκπομπή «Mega Καλημέρα», ο δικηγόρος της Μαίρης Χρονοπούλου, Δημήτρης Χατζημιχάλης, εξήγησε τους λόγους για τους οποίους ο ίδιος θεωρεί ότι ενδέχεται να κρύβεται και κάτι άλλο πίσω από τον θάνατό της.

«Υπάρχουν πολλά ερωτήματα και σκοτεινά σημεία σε αυτή την υπόθεση. Δυστυχώς, τώρα αρχίζει και ”πέφτει” φως μετά την εισαγγελική παραγγελία. Τώρα πήγε η υπόθεση στην Υποδιεύθυνση Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής και Περιουσίας. Υπάρχει και το κομμάτι της περιουσίας που πιστεύουμε ότι υπάρχει κάποια εγκληματική ενέργεια, καθώς δεν βρέθηκε τίποτα, ούτε κοσμήματα κι ούτε χρήματα» είπε και πρόσθεσε:

«Επιπλέον, ένα περίεργο γεγονός είναι ότι στην απογραφή που έγινε κατόπιν δικής μας αίτησης στο Ειρηνοδικείο, η απογραφή αυτή εκτίμησε ότι τα κινητά πράγματα της Μαίρης έχουν αξία 4.565 ευρώ για την ακρίβεια. Θα πρέπει να ανακριθούν οι τραυματιοφορείς και να μας πουν τι είδαν. Η ιατροδικαστική έκθεση δεν ρίχνει φως στις συνθήκες τραυματισμού, λέει απλώς ότι ο θάνατος οφείλεται στο αιμάτωμα που δημιουργήθηκε λόγω του τραύματος. Δεν αναφέρει πώς τραυματίστηκε. Κανείς δεν μας έχει απαντήσει πώς έπεσε και έσπασε το κεφάλι της».