Latest News

Παρασκευή 15 Μαρτίου 2024

Ο Αντώνης Ρέμος απαντά στο Γιώργο Νταλάρα: Θα μπορούσα κι εγώ να είμαι σκληρός, αν έλεγα…


Όταν ο Γιώργος Νταλάρας είπε για τους τραγουδιστές που διαφημίζουν μπιφτέκια, τότε στο κάδρο μπήκαν ο Αντώνης Ρέμος, ο Σάκης Ρουβάς, ο Κωνσταντίνος Αργυρός και... κάποιοι ακόμα.

Ο Αντώνης Ρέμος, ο οποίος είχε συνεργασία στο παρελθόν με τον Γιώργο Νταλάρα, απέφυγε να τοποθετηθεί για το θέμα αν και πολλοί επεσήμαναν ότι οι βολές του μεγάλου ερμηνευτή στρέφονταν εναντίον του προσωπικά.

Σήμερα λοιπόν, ο Αντώνης Ρέμος απάντησε μέσα από την εκπομπή Ράνια Κωστάκη στην ραδιοφωνική εκπομπή της στον Sfera.

«Ζούμε σε κάποιες εποχές που το να είσαι ευγενικός και να έχεις τακτ κάποιοι το θεωρούν αδυναμία, ότι είναι φόβος. Εγώ στη ζωή μου έχω μάθει να είμαι ευγενικός.

Θα μπορούσα κι εγώ να είμαι σκληρός γιατί, από όλους αυτούς που βγαίνουν και μιλάνε, έχω κάνει κι εγώ φαντάρος που λέει η Μαρινέλλα.

Έχω ζήσει κι εγώ πολύ σκληρά χρόνια κι έχω κουβαλήσει κι εγώ τον δικό μου σταυρό. Πολλές φορές όμως προσπαθώ να είμαι ευγενής και με πράγματα που δεν συμφωνώ, πράγματα που με ενοχλούν, προσπαθώ ή να μην πω τίποτα ή να μην πληγώσω τον άλλον που εμένα με πληγώνει και να φανώ ευγενής απέναντί του και να πω μια καλή κουβέντα.

Προσπαθώ όμως. Και καλό είναι να προσπαθούμε όσο κι αν θέλουμε να πούμε αλήθειες, που είναι και αλήθειες που πρέπει να ειπωθούν. Καλό είναι κάποιες φορές να βάζουμε ένα φιλτράκι στο στόμα μας. Να αφήνουμε ένα φιλτράκι μπροστά στο στόμα μας γιατί πιο είναι όλα τόσο αφιλτράριστα κι εδώ που φτάσαμε, φτάσαμε γιατί είναι πλέον μόδα να είναι όλα αφιλτράριστα.

Αφιλτράριστα να μας βλέπετε, αφιλτράριστα να βλέπει ο άλλος στο Instagram την προσωπική στιγμή σου. Θέλουμε να τα βλέπουμε όλα, θέλουμε να τα ξέρουμε όλα, θέλουμε να εισχωρούμε στις ζωές των άλλων και όταν δεν γίνεται αυτό λέμε “έλα τώρα, εντάξει, μπανάλ τώρα, δεν έχει ενδιαφέρον αυτός”, επειδή απλά δεν ξέρεις τι κάνει…

Έτσι λοιπόν και πολλές απόψεις που λέγονται από συναδέλφους. Αρέσκονται να λένε πράγματα που μπορεί να έχουν δίκιο πολλές φορές αλλά να λένε τα πράγματα με το όνομά τους. Εγώ λοιπόν κρατάω ακόμα να τα νεύρα μου και τη μαγκιά μου, πλακώνοντας από πάνω με μια πέτρα αυτά που θα έπρεπε κανονικά να πω.

Γιατί αν έλεγα κι εγώ αυτά που θα έπρεπε να πω, θα έπρεπε κάθε μέρα να μαλώνουμε και να είμαστε σε αντιδικίες μεταξύ μας και να πρέπει να σου απαντήσει κι ο άλλος, να πω κι εγώ, να πει κι εκείνος, και δεν υπάρχει και κανένας λόγος».