Latest News

Σάββατο 30 Μαρτίου 2024

Δημήτρης Κόκκοτας: «Περιμένουμε να γίνει το θαύμα» λέει η γυναίκα του

Συγκλονίζει η γυναίκα του Δημήτρη Κόκοτα λέγοντας ότι «περιμένουμε το θαύμα» σχετικά με την κατάσταση της υγείας του τραγουδιστή που υπέστη έμφραγμα κατά τη... διάρκεια προβών. 

Η σύζυγός του, Κατερίνα ανέφερε: «Λειτουργεί η καρδιά του, αυτό είναι το σημαντικό, εγώ αυτό έχω κρατήσει. Από εκεί και πέρα γίνονται εξετάσεις που είναι απαραίτητες. Είναι σταθερή η κατάστασή του.

Τον είδα, είναι σε καταστολή, του μιλάω μόνο εγώ. Είμαι σε πολύ δύσκολη θέση, πραγματικά μην το ζήσει κανείς αυτό. Τα 24ωρα αυτά μου φαίνονται αιώνες.

Δεν μου είχε παραπονεθεί ποτέ για κάτι, δεν πίνει, δεν καπνίζει, προσέχει τη διατροφή του.

Ευχαριστώ πολύ τον κόσμο για την αγάπη και τη στήριξη. Θέλω να τελειώσει σήμερα αυτό. Περιμένουμε να γίνει το θαύμα».

Ποιος είναι ο Δημήτρης Κόκοτας

Ο Δημήτρης Κόκοτας γεννήθηκε στις 14 Δεκεμβρίου 1968 είναι Έλληνας σύγχρονος τραγουδιστής, συνθέτης, επιχειρηματίας και γιος του μεγάλου λαϊκού τραγουδιστή, Σταμάτη Κόκοτα. Κατά τη διάρκεια της καριέρας του συνεργάστηκε με πολλούς άλλους γνωστούς τραγουδιστές όπως είναι η Μαρινέλλα, η Καίτη Γαρμπή, ο Πασχάλης Τερζής, η Άντζελα Δημητρίου, ο Αντύπας, ο Βασίλης Καρράς, η Κωνσταντίνα, η Λίτσα Γιαγκούση και ο πατέρας του, Σταμάτης Κόκοτας.

Πάντως, ο πρώτος προσωπικός του δίσκος με τίτλο «Διαδόσεις» κυκλοφόρησε στις 10 Φεβρουαρίου του 1994 από την Eros Music σε μουσική και στίχους του Φοίβου, φτάνοντας τις 30.000 πωλήσεις σε Ελλάδα και Κύπρο και έγινε χρυσός. Από τον δίσκο αυτό ξεχώρισαν τα τραγούδια «Διαδόσεις», «Αυτά τα χείλια», «Άντε γεια μας» και «Και αν σ' αγαπώ».

Ο δεύτερος προσωπικός του δίσκος με τίτλο «Συνείδηση» κυκλοφόρησε στις 9 Νοεμβρίου του 1995 πάλι με τον Φοίβο στη μουσική και στους στίχους, καθώς ανέλαβε και την ενορχήστρωση. Μάλιστα, ο δίσκος έφτασε τις 60.000 πωλήσεις και έγινε πλατινένιος. Από τον δίσκο αυτό ξεχώρισαν τα τραγούδια «Γιατί με τυραννάς», «Πολύ καλή για να 'σαι αληθινή», «Και άσε να λένε», «Συνείδηση» και «Ανεμώνα».

Εν συνεχεία, ο τρίτος προσωπικός του δίσκος με τίτλο «Αχαριστία» κυκλοφόρησε στις 15 Μαΐου του 1997 και αποτελεί τη τελευταία συνεργασία του με τον Φοίβο, ο οποίος έγινε χρυσός την πρώτη κιόλας εβδομάδα της κυκλοφορίας του.

Λίγο καιρό αργότερα έγινε η απονομή του πλατινένιου δίσκου, αφού ξεπέρασε τις 50.000 πωλήσεις και έγινε πλατινένιος και σε Ελλάδα και Κύπρο. Μέχρι και σήμερα, αυτό το άλμπουμ θεωρείται ο πιο επιτυχημένος δίσκος του Δημήτρη Κόκοτα, έχοντας πουλήσει τουλάχιστον 80.000 αντίτυπα.

Στις 8 Οκτωβρίου του 1998 κυκλοφόρησε ο τέταρτος προσωπικός του δίσκος με τίτλο «Για μένα» σε μουσική και στίχους του Νίκου Καρβέλα, με τον οποίο συνεργάστηκε για πρώτη φορά. Ο δίσκος έγινε χρυσός από την πρώτη μέρα της κυκλοφορίας του και πλατινένιος ύστερα από 15 μέρες, ξεπερνώντας τις 50.000 πωλήσεις.

Από τον δίσκο αυτό ξεχώρισαν τα τραγούδια «Για μένα», «Σ' το 'χω πει», «Παλιοχαρακτήρας» και «Για πάντα».

Στις 25 Νοεμβρίου του 1999 κυκλοφόρησε ο πέμπτος προσωπικός του δίσκος με τίτλο «Σε ρεύματα αντίθετα» σε μουσική του Γιώργου Θεοφάνους και στίχους του Πάνου Φαλάρα. Ο δίσκος έγινε σύντομα χρυσός και πολλά τραγούδια έγιναν ραδιοφωνικές επιτυχίες. Από τον δίσκο αυτό ξεχώρισαν τα τραγούδια «Είσαι γυναίκα ουρανός», «Παντού σημάδια σου», «Τι σου χρωστάω», «Μήνυμα γραπτό» και «Σ' εκείνη να γυρίσεις».

Ο έκτος προσωπικός του δίσκος με τίτλο «Έχω φύγει» κυκλοφόρησε στις 18 Δεκεμβρίου του 2000 από τη νέα του εταιρεία Minos-EMI σε μουσική και στίχους διάφορων καλλιτεχνών, όπως ο Valentino, ο Στράτος Διαμαντής, ο Βαγγέλης Κωνσταντινίδης, ο Ηλίας Φιλίππου, ο Κυριάκος Παπαδόπουλος, η Εύη Δρούτσα κ.λπ. Αν και πολλά τραγούδια από τον δίσκο ξεχώρισαν στο ραδιόφωνο, δεν έκανε την ίδια εμπορική επιτυχία με προηγούμενες δουλειές του.

Ακόμα, ο έβδομος δίσκος του με τίτλο «Ολόψυχα δικός σου» κυκλοφόρησε στις 4 Φεβρουαρίου του 2002 σε μουσική του Κώστα Μηλιωτάκη και στίχους του Πάνου Φαλάρα και της Ναταλί. Στον όγδοο δίσκο του με τίτλο «Ένα» που κυκλοφόρησε στις 19 Μαΐου του 2003, συνεργάστηκε για πρώτη φορά με τον Γιάννη Καραλή, ο οποίος έγραψε τη μουσική και τους στίχους.

Στον ένατο δίσκο του με τίτλο «Απρόσμενη αγάπη» που κυκλοφόρησε το 2004 από τη Virus Music, συνεργάστηκε επίσης για πρώτη φορά με τον Ανδρέα Κομπόση, ο οποίος έγραψε τις στίχους και τη μουσική. Το 2007 κυκλοφόρησαν οι δύο τελευταίοι δίσκοι του με τίτλους «Άμα δεν σε δω απόψε» και «Live + 4» από την Alpha Records.