Latest News

Τετάρτη 13 Μαρτίου 2024

Γιάννης Ξανθόπουλος: Βγήκε από το νοσοκομείο ο τραγουδιστής «Δεν φταίει το παιδί μου για το τροχαίο», λέει ο πατέρας του

Ο πατέρας του τραγουδιστή ξέσπασε σε κλάματα όταν αναφέρθηκε για το τροχαίο που ενεπλάκη ο τραγουδιστής Γιάννης Ξανθόπουλος. Μάλιστα, οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως ο τραγουδιστής πήρε σήμερα το πρωί εξιτήριο από το νοσοκομείο, όπου... νοσηλευόταν.

Ο πατέρας του δήλωσε, «ο μικρός είναι καλά, δόξα τω Θεώ, σώθηκε. Καλά είναι. Τα παιδιά είναι όλα εκεί και η γυναίκα μου. Δεν φταίει και σε τίποτα, δεν φταίει, αφού τον βρήκαν. Δεν ξέρω ακόμα τίποτα για τον άλλον που παραβίασε το STOP. Ο άλλος από το stop, που βγήκε και τον ενόχλησε και πήγε να μην τον πλακώσει. Δεν ξέρω ακόμα, δεν ξέρω τίποτα ακόμα. Σπίτι από το πρωί, το έμαθα από το πρωί, εδώ κλάματα… Τρελάθηκα»

Όσον αφορά για το πως έμαθε για το τροχαίο ο πατέρας αναφέρθηκε στον άλλο γιο του που έφυγε πιο νωρίς για δουλειά από ότι συνήθως. Αυτό του έκανε εντύπωση και τον πήρε να τον ρωτήσει γιατί τόσο νωρίς και αυτός έβαλε τα κλάματα.

«Ο γιος μου ο μεγάλος το πρωί έφυγε, ήταν να πάει για δουλειά στις 07:15 και έφυγε 05:30 και δεν είπε τίποτα. Μετά τον πήρα να τον ρωτήσω γιατί τόσο νωρίς και άρχισε τα κλάματα, «Στο νοσοκομείο είμαι, ο Γιαννάκης τράκαρε΄΄».

Ο πατέρας του τραγουδιστή μίλησε για την κατάσταση που βρίσκεται τώρα ο γιος του ο οποίος είναι σοκαρισμένος για το παιδί που σκοτώθηκε.

«Ο Γιαννάκης είναι σοκαρισμένος για το παιδί που σκοτώθηκε. Δόξα τω Θεώ ο γιος μου είναι καλά. Δεν μου τα λένε όλα, θα γυρίσουν σπίτι και θα μου τα πουν. Η κόρη μου, ο γιος μου, οι γαμπροί και οι δύο, όλοι εκεί είναι. Δεν μου λένε τίποτα ακόμα, θα έρθουν σπίτι και θα μου τα πουν… Αυτός είναι πολύ ευαίσθητος, με αυτό που έπαθε, άστο, και είναι τόσο προσεκτικός. Ο άλλος που βγήκε από το STOP αυτός έφταιγε. Πολύ λυπάμαι για το παιδί, από το πρωί κλαίω».

Τι λέει ο αδελφός του τραγουδιστή

Μιλώντας ο αδελφός του Γιάννη Ξανθόπουλου περιέγραψε την κατάσταση του αδελφού του μετά το τροχαίο.

Συγκεκριμένα μιλώντας στην εκπομπή ανέφερε «Νοσηλεύεται είναι μέσα, αναμένουμε. Περιμένουμε να μας πουν οι γιατροί τι γίνεται. Έχει ακόμη τις ζαλάδες, πονάνε και τα πόδια του. Περνάει πολύ δύσκολα τώρα, είμαι και εμείς χάλια. Εμένα με πήρε κάποιος άλλος τηλέφωνο, όχι ο αδελφός μου και πήγα από εκεί. Ο αδελφός μου ήταν ξαπλωμένος κάτω πόναγαν τα πόδια του. Είχε αργήσει το ασθενοφόρο… Συλλυπητήρια τώρα για την οικογένεια δεν έφταιγε και ο Γιάννης, του κόψανε τον δρόμο»

Υπενθυμίζεται ότι τα ξημερώματα της Τρίτης ο τραγουδιστής ενεπλάκη σε τροχαίο δυστύχημα στις Αχαρνές και συγκεκριμένα στην οδό Δεκελείας.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το τζιπ που οδηγούσε ο Γιάννης Ξανθόπουλος συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με Ι.Χ. αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν δύο νεαροί ηλικίας 19 ετών, όταν ο τραγουδιστής οδηγώντας με αυξημένη ταχύτητα μπήκε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και την ίδια ώρα ένα άλλο αυτοκίνητο παραβίασε το STOP και πετάχτηκε μπροστά του.

Ως συνέπεια ο Γιάννης Ξανθόπουλος δεν μπόρεσε να επανέλθει στο δικό του ρεύμα και συγκρούστηκε με το όχημα των δύο νεαρών.

Οι δύο 19χρονη πήγαιναν στην δουλεία τους, καθώς δούλευαν σε μια κάβα.