Latest News

Δευτέρα 11 Μαρτίου 2024

Όσκαρ 2024: Η «προδοσία» της Margot Robbie και το αποκαλυπτικό νυφικό της Ραταϊκόφσκι (ΕΙΚΟΝΕΣ)

 
Οι μεγαλύτεροι σταρ του πλανήτη έκαναν το βράδυ της Κυριακής την εμφάνισή τους στο κόκκινο χαλί των 96ων βραβείων Όσκαρ, φορώντας εντυπωσιακές τουαλέτες, κουστούμια και σύνολα που έκλεψαν τα βλέμματα - όχι απαραίτητα για... καλό λόγο.

Η Margot Robbie, η οποία ενσάρκωσε τη δημοφιλή Barbie στη μεγαλύτερη εισπρακτική επιτυχία του περασμένου καλοκαιριού, πρόδωσε… το ροζ και επέλεξε ένα κομψό μαύρο φόρεμα Versace, κλέβοντας την παράσταση.margot1_2ebe7.jpg

margot3_92838.jpg

Η Ariana Grande εντυπωσίασε με ένα ογκώδες… ροζ φόρεμα Giambatista Valli Haute Couture κατά παραγγελία - μετά τη θριαμβευτική επιστροφή της στη μουσική με το νέο της άλμπουμ Eternal Sunshine και τον επερχόμενο ρόλο της στην ταινία Wicked.

ariana1_5487a.jpg

Η Zendaya για ακόμα μία βραδιά ήταν σοκαριστικά όμορφη, επιλέγοντας λαμπερό look Giorgio Armani Prive σε ροζ τόνους.

zendaya1 cc078

Η Jennifer Lawrence έλαμψε με ένα ασπρόμαυρο πουά φόρεμα Dior Haute Couture, ενώ η Lupita Nyong'o φόρεσε ένα μπλε φόρεμα Giorgio Armani με κρόσσια.

poua1 efcb5

AP24070860675674_a0391.jpg

Αυτή που κατάφερε όμως να πάρει τα περισσότερα κλικ των φωτογράφων δεν ήταν άλλη από την Έμιλι Ραταϊκόφσκι, η οποία έκανε την εμφάνιση της στο πάρτι του Vanity Fair μετά τα Όσκαρ, με φόρεμα του οίκου Jacquemus.

Πρόκειται για νυφικό από τη συλλογή άνοιξη/καλοκαίρι '24 του σχεδιαστή.

Το ολόλευκο φόρεμα εφάρμοζε στη μέση της, με το ασύμμετρο μπούστο να αιωρείται.

rata1_09e06.jpg

rata2_6517c.jpg

'Ανια Τέιλορ-Τζόι τράβηξε τα βλέμματα στο κόκκινο χαλί με ένα ασημί φόρεμα Dior Haute Couture και κοσμήματα Tiffany & Co.

ania1_0abfd.jpg

Εύα Λονγκόρια φόρεσε μία βελούδινη μαύρη δημιουργία Tamara Ralph και κοσμήματα Bucherer.

eva_longoria_fd470.jpg

Η Σαρλίζ Θερόν ήταν πανέμορφη με ένα γκρι ντραπέ σατέν φόρεμα Dior Haute Couture και κοσμήματα Boucheron.

sarliz_c102b.jpg

Η Μπίλλι 'Αιλις έφτασε στο κόκκινο χαλί επιλέγοντας μια ασπρόμαυρη καρό φούστα, λευκό πουκάμισο, μαύρο σακάκι, λευκές κάλτσες και παπούτσια Mary Jane. Oλοκλήρωσε την εμφάνισή της με μια ασπρόμαυρη τσάντα Chanel.

AP24071082234945_8cd4f.jpg