Latest News

Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου 2024

Survivor 2024: Η Δαλάκα για πρώτη φορά στον τάκο από όλες τις συμμετοχές της

Η συγκέντρωση των κόκκινων και των μπλε στο συμβούλιο του Survivor 2024 μετά από τον αγώνα για την 2η ασυλία έφερε στο προσκήνιο τις πιθανές επιλογές του Φάνη Μπολέτση για την τέταρτη υποψήφια για... αποχώρηση.

Ο Αλέξης Παππάς και ο Νίκος Γκάνος τόνισαν πως δεν είναι η μόνη του επιλογή οι παίκτριες της ομάδας τους. Αφού θεωρούν πως αν ψηφίσει μια παίτκρια από τη μπλε ομάδα και αυτή αποχωρήσει, τότε δυναμώνει το γυναικείο μέρος της ομάδας του. Αν δηλαδή σκεφτεί στρατηγικά θα μπορούσε να κάνει κι αυτή την κίνηση.

Οι μπλε δεν θεωρούν πως υστερούν κάπου και πως το απέδειξαν στους τρεις τελευταίους αγώνες ασυλίας του ριάλιτι επιβίωσης.

Ο Γιώργος Λιανός παράλληλα ανακοίνωσε την οριστική αποχώρηση του Κώστα Βουγιουκαλάκη από το Survivor για λόγους υγείας. Κατόπιν οι παίκτες της κόκκινης ομάδας ψήφισαν την 3η υποψήφια για αποχώρηση, η οποία ήταν η Μαρία Αντωνά.

Την τετράδα κλείδωσε με την επιλογή του ο Φάνης Μπολέτσης ως MVP, αφού έδωσε την απάντησή του στον Αλέξη Παππά λέγοντας πως η απόφαση είναι ομαδική. Σχολίασε τις επιδόσεις τους αναλυτικά κάνοντας σαφές πως τα στατιστικά βρίσκονται μέσα στο μυαλό του με αριθμούς ακριβείας. Έτσι έδειξε άλλη μια ικανότητά του στο Survivor 2024.

Ο Φάνης είπε πως η 4η υποψήφια είναι η Κατερίνα Δαλάκα. Η παίκτρια της κόκκινης ομάδας είναι η πρώτη φορά που είναι υποψήφια για αποχώρηση σε όσoυς κύκλους του ριάλιτι συμμετείχε μέχρι τώρα.


Οι μονομαχίες της Τετάρτης 14/2 και η αποχώρηση από το Survivor 2024 θα κριθούν ανάμεσα στις: Ζωή Ασουμανάκη, Όλγα Πηλιάκη, Μαρία Αντωνά και Κατερίνα Δαλάκα.