Latest News

Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2024

Ελευθερία Ελευθερίου: Γιατί αποχώρησε από το σχήμα με τον Τριαντάφυλλο: «Δεν μου έχει ξανατύχει τέτοια περίπτωση»

 Η Ελευθερία Ελευθερίου μίλησε  για τη διακοπή της συνεργασίας της από το νυχτερινό μαγαζί όπου εμφανιζόταν μαζί με τον Τριαντάφυλλο...

Αρχικά με μια σειρά από αναρτήσεις στον λογαριασμό της στο Instagram, η τραγουδίστρια είχε ευχαριστήσει τους συνεργάτες, ενώ το Σάββατο 10/2 ξεκαθάρισε την πλευρά της: 

«Σε καμία περίπτωση δεν θα έκλεινα έναν κύκλο και μία συνεργασία για να κάνω κάτι άλλο, εκεί που είσαι πρέπει να ολοκληρώνεις μέχρι τέλους τη δουλειά. Ήταν ξαφνικό, έγινε σε μία μέρα. Δεν ήταν κάτι προμελετημένο, τουλάχιστον από τη δική μου πλευρά.

Είχε γίνει μία επικοινωνία από την επιχείρηση, μου έγινε μία πρόταση, την οποία έπρεπε ή να δεχθώ ή να αποχωρήσω. Δεν θέλω να αναφερθώ σε λεπτομέρειες. Στη δουλειά μας πρέπει πάντα να κάνεις πράγματα που να νιώθεις ολοκληρωμένος.

ADVERTISEMENT

Ένας καλλιτέχνης καταθέτει την ψυχή του και κάνει τον κόσμο να διασκεδάζει. Ήταν πολύ έντονος ο ρόλος μου σε αυτή τη διαδικασία. Ήταν πολύ πετυχημένο αυτό που κάναμε ,δεν υπήρχε κάποιος λόγος για να διαλυθεί.

Όφειλα να ευχαριστήσω όλη την ομάδα, γιατί η επιτυχία είναι ομαδική. Εξαίρεσα κάποιους, με την έννοια ότι είμαι 14 χρόνια στον χώρο και δεν μου έχει ξανατύχει τέτοια περίπτωση. Πήρα την απόφαση να φύγω με πολλή ενσυναίσθηση και μου έφυγε ένα βάρος.

Αυτό που με πίκρανε είναι ότι δεν είδα την υποστήριξη που περίμενα από τον Τριαντάφυλλο, έναν τόσο καλό συνεργάτη και φίλο μου. Εγώ θα έπραττα διαφορετικά, του εξέφρασα το παράπονό μου και στον ίδιο. Δεν μπορεί το ίδιο βράδυ που συμβαίνει αυτό, εσύ να βγάζεις στόρι και να σχολιάζεις το Survivor. Εκεί θα σταθώ εγώ, νιώθω πολύ καλά με αυτή μου την απόφαση. Τους εύχομαι καλή συνέχεια», πρόσθεσε η Ελευθερία Ελευθερίου.

Επίσης έδωσε απάντηση για τη συμμετοχή της στο J2US και είπε πως η συμφωνία δεν ευδοκίμησε.

Τριαντάφυλλος: Απαντά για την αποχώρηση της Ελευθερίας Ελευθερίου από το σχήμα τους

 Ο Τριαντάφυλλος είχε δηλώσει για την αποχώρηση της Ελευθερίας Ελευθερίου από το σχήμα τους στο νυχτερινό κέντρο στο οποίο εμφανίζονταν από κοινού.

«Τίποτα δεν έγινε, αυτά συμβαίνουν στα σχήματα, μετά από κάποιους μήνες αλλάζουν κάποια ονόματα. Έτσι ήταν η σύμβασή της, δεν έγινε κάτι», δηλώνει ο Τριαντάφυλλος στα τηλεοπτικά συνεργεία, σημειώνοντας ότι δεν θα ασχοληθεί με οτιδήποτε γράφεται για τον ίδιο στα social media.

«Δεν ασχολούμαι με το τι λέει ο καθένας, δεν είμαι άνθρωπος που θα το κάνει αυτό. Εγώ έχω πολύ καλή σχέση με την Ελευθερία, πηγαίνουμε ο ένας στο σπίτι του άλλου. Θα κάτσω να χαλάσω τη σχέση μου για το τι γράφει ο καθένας στο Instagram;», σχολιάζει ο τραγουδιστής αμέσως μετά.

«Δεν ξέρω τα συμβόλαια του καθενός. Δεν γίνεται να σταματήσει ένα σχήμα που είναι sold-out, αυτά στη δουλειά αλλάζουν», τονίζει ο Τριαντάφυλλος.