Latest News

Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου 2024

ΕΠΟΣ: Η πεθερά μου προσέλαβε κάποιον και μου πέταξε κόκκινη μπογιά την ημέρα του γάμου μου, λέει η νύφη (ΒΙΝΤΕΟ -ΕΙΚΟΝΕΣ)

 Αν υπήρχε βραβείο σατανικών πεθερικών θα το κέρδιζαν χωρίς αμφιβολία. Ο λόγος για τους γονείς ενός πλούσιου άνδρα ο οποίος αγάπησε και θέλησε να παντρευτεί μια γυναίκα η οποία δεν είχε ανάλογη... οικονομική επιφάνεια.


Τα πεθερικά νόμιζαν ότι η κοπέλα ήταν χρυσοθήρας και έκαναν ότι μπορούσαν για να καταστρέψουν τον γάμο τους. Τα κατάφεραν;

Πώς ξεκίνησαν όλα

Το ζευγάρι είχε προγραμματίσει τον γάμο του αλλά το όνειρο γκρεμίστηκε, όταν η οικογένεια του γαμπρού προσπάθησε να σαμποτάρει την πιο ευτυχισμένη μέρα. Ο άντρας γεννήθηκε σε μια πλούσια οικογένεια του Μεξικού και η οικογένειά του ονειρευόταν να παντρευτεί μια πλούσια κοπέλα. Όμως η ίδια η Αλεξάνδρα δεν προερχόταν από πλούσια οικογένεια, με αποτέλεσμα τα πεθερικά να νομίζουν ότι ήταν με το παιδί τους μόνο για τα λεφτά. Τότε, άρχισαν να κάνουν τα αδύνατα δυνατά για να βάλουν τέλος στη σχέση τους.
Love_Mexico1

Στην αρχή, οι καλεσμένοι νόμιζαν ότι η κόκκινη μπογιά ήταν αίμα
Από τη στιγμή που δημιουργήθηκε η σχέση, η οικογένεια του γαμπρού έκανε σαφές ότι δεν θέλει την Alexandra. Σύμφωνα με μια δημοσίευση στο Reddit, η Alexandra είναι ένας υπέροχος άνθρωπος και δεν θα έκανε κακό σε κανέναν. Αλλά λόγω του ότι δεν είναι πλούσια, τα πεθερικά της άρχισαν να την παρενοχλούν, απειλώντας την και προσπαθώντας να τη δωροδοκήσουν για να εγκαταλείψει τον φίλο της.

Αποφασισμένη να αποδείξει ότι δεν χρυσοθήρας, αγνόησε τις συνεχείς παρενοχλήσεις των γονιών του συντρόφου της. Όμως τα πράγματα πήραν άγρια τροπή όταν ανακοίνωσαν τον αρραβώνα τους.

Στο άκουσμα της είδησης του αρραβώνα του γιου της, η πεθερά προσποιήθηκε καρδιακή προσβολή. Μάλιστα η γυναίκα κατηγόρησε το ζευγάρι για την κακή της υγεία και απαίτησε από τον γιο της «να καλύψει όλα τα ιατρικά της έξοδα».

Love_Mexico2

Ο γάμος είχε οριστεί για τις 18 Φεβρουαρίου, αλλά όταν τελικά έφτασε η μεγάλη μέρα, η οικογένεια του γαμπρού αρνήθηκε να παραστεί.

Η νύφη έφτασε στην εκκλησία, συνοδευόμενη από τον πατέρα της. Καθώς περπατούσε ένιωσε μεγάλες πιτσιλιές να τη χτυπούν στην πλάτη.

Οι καλεσμένοι άρχισαν να ουρλιάζουν καθώς νόμιζαν πως είναι αίμα. Η οικογένεια του γαμπρού σύμφωνα με το δημοσίευμα «προσέλαβε κάποιον να ρίξει κόκκινη μπογιά στο φόρεμα της νύφης ακριβώς πριν περπατήσει στο διάδρομο». Τρεις άνδρες ανέλαβαν τη δουλειά, οι δύο εκτόξευσαν δύο κουτιά με κόκκινη μπογιά πάνω στη νύφη και ένας τρίτος κατέγραψε το περιστατικό με το κινητό του. «Η νύφη είπε ότι αρχικά ένιωσε σαν να ήταν νερό, αλλά στη συνέχεια είδε τα σοκαρισμένα πρόσωπα όλων και οι φίλοι της προσπαθούσαν να την καθησυχάσουν ότι εξακολουθούσε να είναι όμορφη».

Το ζευγάρι πρέπει να μετακομίσει μακριά... πολύ, πολύ μακριά
Συγκλονισμένη από τη φρικτή επίθεση και μη μπορώντας να περπατήσει στον διάδρομο με ένα λερωμένο φόρεμα, η νύφη επέστρεψε στο σπίτι της και έβαλε ένα χρυσό λαμπερό φόρεμα μέχρι το πάτωμα. Μπορεί να μην ήταν αυτό που ονειρευόταν, αλλά τίποτα δεν θα σταματούσε τον γάμο τους. Αφού παντρεύτηκαν, το ζευγάρι ήταν αποφασισμένο να συνεχίσει το γάμο του όπως είχε προγραμματίσει. Αλλά τα πεθερικά της νύφης δεν είχαν τελειώσει ακόμα. Όπως έγινε γνωστό έμαθαν πού θα πήγαινε το ζευγάρι και «έστειλαν μια ανώνυμη πληροφορία στην αστυνομία λέγοντας ότι εκεί υπήρχαν ναρκωτικά», τονίζοντας ότι ο γαμπρός «τα έχει στην κατοχή του». Η αστυνομία δεν άργησε να εμφανιστεί στον γάμο, όπου έψαξε τους καλεσμένους και απείλησε να περάσει χειροπέδες στον γαμπρό. Ευτυχώς, κανείς δεν συνελήφθη και η αστυνομία σύντομα αποχώρησε. Μόλις τελείωσε το δράμα, ο γάμος του ζευγαριού συνεχίστηκε κανονικά.

Love_Mexico

Στη συνέχεια ήρθε ο μήνας του μέλιτος. Λίγο πριν το ζευγάρι πετάξει για το ταξίδι του μέλιτος, η οικογένεια του γαμπρού έκρυψε το διαβατήριο και τη βίζα του, ενώ φέρεται επίσης να προσπάθησε να «δωροδοκήσει το ταξιδιωτικό γραφείο για μην πάνε στο ταξίδι». «Ευτυχώς ούτε αυτό λειτούργησε και το ζευγάρι πήγε κανονικά στο ταξίδι του μέλιτος», καταλήγει το δημοσίευμα.

Η τοπική κοινότητα του Μεξικού αντιμετώπισε με οργή τις πράξεις των πεθερικών και έριξε αυγά στο σπίτι τους ως απάντηση. «Τους μισεί όλη η πόλη», είπαν οι γείτονεςΤα πεθερικά ρωτήθηκαν από τους φίλους τους και αρνήθηκαν τα πάντα.

«Η καημένη η νύφη και ο γαμπρός», έγραψε κάποιος. «Ελπίζω να το πάρουν όλο αυτό στα σοβαρά και να μετακομίσουν ή να βρουν προστασία». «Αυτό το ζευγάρι πρέπει να μετακομίσει μακριά!» συμφώνησε κάποιος. «Πολύ, πολύ μακριά!»

«Αν τα πεθερικά το κάνουν αυτό τώρα, περιμένετε μέχρι να μείνει έγκυος», πρόσθεσε ένας άλλος. «Θα φοβόμουν για τη ζωή μου, ακούγονται τόσο ανισόρροποι που δεν αμφιβάλλω ότι μπορεί να προσπαθήσουν να της κάνουν κι άλλο κακό».