Latest News

Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2024

Νέο επεισόδιο στο θρίλερ με την εξαφάνιση της Σταυρούλας - Εξετάζεται αν της ανήκει η σορός που είχε βρεθεί στον Πόρο

 
Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της  καθώς εντοπίστηκε σορός γυναίκας στον Πόρο και εικάζεται πως ανήκει... σε εκείνη.

 Η σορός εντοπίστηκε στον Πόρο μετά την εξαφάνιση της ενώ τα κοσμήματα που υπάρχουν πάνω στην σορό ανταποκρίνονται σε πρώτη φάση σε εκείνα που φορούσε η γυναίκα.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι Αρχές έχουν μια πρώτη εικόνα για την σορό που εντοπίστηκε στον Πόρο και φαίνεται πως ο θάνατος επήλθε από αυτοχειρία.

Σταυρούλα Γκουγκουλιά: Τι αποκαλύπτει ο συγκάτοικος της

Η συγκάτοικος της Σταυρούλας από την Κυψέλη, η οποία αγνοείται ανέφερε αρκετά για την εξαφάνιση της κοπέλας.

ADVERTISEMENT

«Μιλούσε με έναν κ. Γιώργο. Μου είπε πως είναι αυτό από τη δουλειά που είπαμε πως θα γίνει. Με περιμένει στην πλατεία με τη γυναίκα του. Ντύθηκε στα μαύρα και πήρε ένα σακίδιο πλάτης βυσσινί. Μου είπε πως δεν θα αργήσει. Της είπα να μην πάριε κλειδιά. Και της είπα αν χρειαστεί κάτι να με πάρει τηλέφωνο. Πήγε μέχρι την είσοδο και γύρισε γιατί ξέχασε τα τσιγάρα. Τότε συνάντησε τον γείτονα και χαιρετηθήκαν. Πήρε τα τσιγάρα της κι έφυγε», είπε στον Alpha.

«Είχε δει κάποια δουλειά σε κάποια δομή στο αντικείμενό της», πρόσθεσε. Ωστόσο, όπως αναφέρθηκε από τον Alpha, η αστυνομία δεν βρήκε τέτοια κλήση.