Latest News

Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024

Ανατροπή για τον θάνατο της Μαίρης Χρονοπούλου - Ερευνούν αν την δολοφόνησαν

 Σε θρίλερ εξελίσσεται ο θάνατος της αγαπημένης ηθοποιού, περίπου 5 μήνες μετά το τελευταίο "αντίο" που της είπαν τα αγαπημένα της πρόσωπα αλλά και όσοι...την θαύμαζαν.

Συγκεκριμένα, όπως αποκλειστικά μετέφερε η εκπομπή Επί Τόπου, διατάχθηκε εισαγγελική έρευνα για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες βρέθηκε νεκρή μέσα στο σπίτι της.

Την προκαταρκτική έρευνα διέταξε ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Αθήνας, Αντώνης Ελευθεριάνος, μετά από απόφαση του δικηγόρου της αείμνηστης ηθοποιού, Δημήτρη Χατζημιχάλη.

Θέλει να ερευνηθεί εάν πράγματι ο θάνατός της ήταν ατύχημα, καθώς είχε τραύμα στο κεφάλι της. Σε δηλώσεις του είχε εκφράσει τον προβληματισμό του για το τραύμα της.


Tι αναφέρει ο δικηγόρος της Μαίρης Χρονοπούλου για το θάνατό της

Ο κ. Χατζημιχάλης θέλει να ερευνηθεί αν τραυματίστηκε από αμβλύ αντικείμενο, καθώς είχε πέσει στο χαλί και ήταν αδύνατο να προκληθεί αιμάτωμα.

Αφήνει λοιπόν ανοιχτό το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας, υποστηρίζοντας παράλληλα πως από το σπίτι της έλειπαν χρήματα, κοσμήματα και άλλα αντικείμενα μεγάλης αξίας.

«Θα πρέπει να ερευνηθεί πως έγινε, γιατί έμενε μόνη της εκείνη την ημέρα. Ήταν, δεν ήταν; Πως έπεσε στο σκαλοπάτι; Γιατί ήταν στο ισόγειο εκεί που καθόταν η Μαίρη. Δεν πήγαινε στον πάνω όροφο», είπε ο φίλος της Ανδρέας Ανδριανόπουλος, αποκλειστικά στην εκπομπή Επί Τόπου η οποία πρώτη αποκάλυψε το θέμα.

Μαίρη Χρονοπούλου: Αυτή είναι η ιδιόγραφη διαθήκη της από το 2019 – Ποιοι την κληρονομούν

Μαίρη Χρονοπούλου: Σύγχυση επικρατεί γύρω από το θέμα των κληρονόμων, αλλά και των περιουσιακών στοιχείων, της μεγάλης ηθοποιού καθώς νέα, ιδιόγραφη διαθήκη ανατρέπει τα δεδομένα.


Υπενθυμίζεται ότι στις αρχές του Νοέμβρη, ήρθε στο φως και η «επίσημη» διαθήκη της ηθοποιού, με την ίδια να αφήνει την ακίνητη περιουσία της στο «Χαμόγελο του Παιδιού», ενώ μέρος της κληρονομιάς της πήγαινε και στην πρώην οικιακή βοηθό της.

H Μαίρη Χρονοπούλου πριν τον θάνατό της είχε αφήσει ακόμη μία ιδιόγραφη διαθήκη την οποία είχε συντάξει η ίδια τον Απρίλιο του 2019, ενώ μάλιστα την είχε παρουσιάσει το 2020 στον παλιό σύντροφό της και φίλο της, Νίκο Σταγόπουλο.

Μαίρη Χρονοπούλου: Τι αποκάλυψε ο Νίκος Σταγόπουλος για την χειρόγραφη διαθήκη της ηθοποιού

«Είχαμε πάει σπίτι της με φιλικό της ζευγάρι, τον Ανδρέα και τη Νανά Ανδριανοπούλου, για να δούμε πώς είναι κι αν χρειάζεται κάτι, γιατί εκείνο το διάστημα δεν ήταν και πολύ καλά. Φοβόμασταν μήπως συμβεί κάτι σοβαρότερο και είχαμε πει να γίνει μια επιτροπή φίλων, που να μπορεί να αποφασίσει, αν η ίδια δεν ήταν σε θέση να πάρει αποφάσεις για την υγεία της. Μήπως χρειαστεί κάποια επέμβαση ή κάποιο νοσοκομείο ή ίδρυμα αποκατάστασης», σημείωσε αρχικά ο Νίκος Σταγόπουλος.

«Εγώ έμεινα κάποιες ώρες παραπάνω. Κουβέντα στην κουβέντα, και εκεί που μιλούσαμε, μου λέει η Μαίρη “άνοιξε εκείνο το συρτάρι και πάρε ένα γκρι ντοσιέ”. Άνοιξε το ντοσιέ και μου έδωσε την ιδιόχειρη διαθήκη της, την οποία είχε συντάξει λίγους μήνες νωρίτερα, τον Απρίλιο του 2019, και όπου αναφερόταν και στις επιθυμίες της, αλλά και σε πρόσωπα που δεν αναφέρονταν στη διαθήκη που είχε κάνει σε συμβολαιογράφο το 2013 και την οποία αναθεώρησε το 2016, όταν μεταβίβασε τη μονοκατοικία στην Παιανία, με το κτήμα και το διαμέρισμα στα Πατήσια, στο “Χαμόγελο του Παιδιού”», συνέχισε ο ίδιος αναφορικά με το πότε τού έδειξε η ηθοποιός την εν λόγω διαθήκη.

«Αυτή τη χειρόγραφη διαθήκη μού ζήτησε να τη φωτογραφίσω, την πρώτη σελίδα. Σε αυτή αναφέρεται στην Άννα Φόνσου και στο “Σπίτι του Ηθοποιού”, όπου ήθελε να αφήσει κάτι, καθώς και στον Σπύρο Μπίμπιλα και στο Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών, όπου επίσης άφηνε χρήματα, αλλά και στην Εριέττα Κούρκουλου, και συγκεκριμένα στο ίδρυμά της για τα ζώα, όπου και εκεί ήθελε να αφήσει κάτι συμβολικό», αποκάλυψε ο Νίκος Σταγόπουλος, ξεκαθαρίζοντας παράλληλα ότι ο ίδιος δεν επιθυμεί καμία ανάμειξη και πως, ακόμα και αν αφήνει κάτι σε αυτόν, δεν πρόκειται να το δεχτεί, αλλά θα το παραχωρήσει στο «Σπίτι του Ηθοποιού».

Την ίδια ώρα, οι φίλοι της Μαίρης Χρονοπούλου σημειώνουν ότι η ηθοποιός έχει πιθανότατα και καταθέσεις, τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό, και συγκεκριμένα στην Ελβετία.