Latest News

Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2024

Νέο σκάνδαλο στο παλάτι της Ισπανίας - Η Λετίθια κατηγορείται ότι αποπλάνησε σωματοφύλακα!


Στο επίκεντρο των διεθνή ΜΜΕ βρίσκεται ξανά η βασίλισσα Λετίθια, καθώς ένα ηχηρό σκάνδαλο χτυπά ξανά την πόρτα του ισπανικού παλατιού...

Αυτή τη φορά, ένα νέο βιβλίο βάζει και πάλι στο προσκήνιο την προσωπική ζωή της βασίλισσας της Ισπανίας. Ο συγγραφέας του, Joaquín Abad, δημοσιογράφος, υποστηρίζει ότι έχει μαρτυρίες από πηγές που είναι κοντά στην βασιλική οικογένεια και σε αυτές συμπεριλαμβάνονται άνθρωποι της ασφάλειάς τους.

Το βιβλίο έχει τίτλο Letizia, an unauthorized biography και περιέχει δύο σοβαρές κατηγορίες για τη σύζυγό του βασιλιά Φελίπε. Η πρώτη θέλει την 51χρονη βασίλισσα να οδηγεί μεθυσμένη θέτοντας τη ζωή της σε κίνδυνο και η δεύτερη ότι προσπάθησε να αποπλανήσει έναν από τους σωματοφύλακές της λειτουργώντας προκλητικά.

Ο Joaquín Abad ελπίζει το βιβλίο του θα αποκτήσει μεγάλη δημοτικότητα στον κόσμο και στον Τύπο και ότι αυτό θα του φέρει οικονομικά οφέλη. Από την άλλη, δεν αποκλείεται να του φέρει νομικά μπλεξίματα με τη βασιλική οικογένεια που συνήθως προστατεύει την ιδιωτικότητα των μελών της.

ADVERTISEMENT


Βασίλισσα Λετίθια – Το σκάνδαλο με τον κουνιάδο της

Στην εκπνοή του 2023, ο πρώην κουνιάδος της, επιχειρηματίας Χάιμε ντελ Μπούργκο, που ζει στο Ηνωμένο Βασίλειο, δημοσίευσε στο Χ μια φωτογραφία της Λετίθια, ούσα σε ενδιαφέρουσα, τραβηγμένη σε καθρέπτη μπάνιου, από την ίδια, ως πιστήριο της σχέσης τους.

«Αγάπη. Φοράω την πασμίνα σου. Είναι σαν να σε νιώθω δίπλα μου. Με φροντίζει. Με προστατεύει. Μετράω τις ώρες μέχρι να ξαναβρεθούμε. Σ’αγαπώ. Φύγε από εδώ. Δικιά σου», φαίνεται ότι ανέφερε.

Σημειώνεται πως ο Χάιμε εν συνεχεία διέγραψε τις αναρτήσεις του, πράγμα που μετάνιωσε αργότερα, αναφέροντας σε νέα ανάρτησή του πως σε λίγες ώρες, η διάσημη φωτογραφία της πασμίνας προβλήθηκε σε 24 εκατομμύρια ανθρώπους.

«Ήταν λάθος να διαγράψω τις δημοσιεύσεις μου. Γι’ αυτό σήμερα ήθελα να ανακτήσω τα πιο σημαντικά », είπε και εξιστόρισε στους 23.000 followers του τα «τέσσερα στάδια της σχέσης» με τη Λετίθια.

Ο 53χρονος ισχυριζόταν πως ο ίδιος και η Λετίθια ήταν ζευγάρι, πριν παντρευτεί τη μικρότερη αδερφή της Tέλμα Ορτίθ, με την οποία έχει πλέον χωρίσει, πριν τον γάμο με τον Φελίππε αλλά και κατά την διάρκεια αυτού.