Latest News

Τρίτη 30 Ιανουαρίου 2024

Survivor: Αυτά τα λεφτά παίρνουν οι «Διάσημοι» για κάθε βδομάδα παραμονής - Μέχρι και πενταψήφια ποσά στα συμβόλαια

 Ριάλιτι που θέλει να σέβεται τον εαυτό του χωρίς το στοιχείο της ίντριγκας δεν υπάρχει. Το «Survivor» του ΣΚΑΪ ιντριγκάρει με πολλούς και διάφορους τρόπους. Η συζήτηση για το «χρηματιστήριο» παικτών του ριάλιτι σόου ...τροφοδοτεί συζητήσεις.

Επισήμως επιβεβαιωμένα ποσά δεν θα γίνουν ποτέ γνωστά. Υπάρχουν όροι εμπιστευτικότητας με τους παίκτες οι οποίοι πρέπει και να τηρούνται. Όμως «κάτι που ξέρουν δύο παύει να είναι μυστικό», λέει μια ρήση.

Προ ημερών έγινε συζήτηση ότι για να πάρει μέρος στο «Survivor» ο Τζέιμς Καφετζής η πρόταση από την παραγωγή ήταν στα  12.000 ευρώ (και βάλε) για κάθε εβδομάδα παραμονής.  Κατά άλλη εκδοχή ότι η πρόταση που δέχθηκε είναι «λίγο κάτω από 20.000 ευρώ».

Το περίγραμμα έτσι κι αλλιώς το έδωσε ο ίδιος ο νεαρός επαγγελματίας από τη Ρόδο αρχές του χρόνου, υπογραμμίζοντας ότι δέχθηκε την πρόταση με το υψηλότερο χρηματικό ποσό από κάθε άλλον που επιλέχθηκε για το πρόγραμμα.

Το επανέλαβε πιο πρόσφατα λέγοντας στις τηλεοπτικές κάμερες πως «το κίνητρο για να μπω για δεύτερη φορά είναι το οικονομικό. Παίκτες σαν τη Δαλάκα που ήταν πολύ καλή αγωνιστικά και εγώ που κάνω γκελ στον κόσμο, θα βοηθηθούμε και θα βοηθήσουμε με τη συμμετοχή μας το ριάλιτι», είχε πει στις τηλεοπτικές κάμερες.

Το χρηματιστήριο αξιών των παικτών είχε διακυμάνσεις ιδίως στην ομάδα των «Διασήμων» αφού τα πράγματα στους «Μαχητές» το οικονομικό κίνητρο είναι το ίδιο για όλους.

Στους «Διάσημους» τα ποσά λέγεται πως έχουν τιμή εκκίνησης τα 2.000 ευρώ εβδομαδιαίως και «πλαφονάρουν προς τα πάνω» στο ακριβότερο συμβόλαιο του Τζέιμς Καφετζή.

Στο ενδιάμεσο υπάρχουν τουλάχιστον δύο γκρουπ, κατά παρατηρητές του ριάλιτι. Υποστηρίζεται πως ο επαγγελματίας παίκτης ριάλιτι Παύλος Παπαδόπουλος είχε συμφωνήσει για βδομαδιάτικο 2.000 ευρώ στο «Survivor». Στο ίδιο ποσό ήταν ο οικονομικός όρος για την Ζωή Ασουμάκη και τον Ντάνιελ Νούρκα. Ένα σκαλοπάτι πιο πάνω βρίσκονται οι Όλγα Πηλιάκη, Μαρία Αντωνά, Χρήστος Βολικάκης, Νίκος Γκάνος, Κρίστη Καθάργια. Για κάθε βδομάδα παραμονής προβλέπεται αντίτιμο στα 4.000 ευρώ, όπως υποστηρίζεται.

Τα ποσά παίρνουν την ανιούσα σε παίκτες όπως η Ασημίνα Χατζηανδρέου– λέγεται ότι το βδομαδιάτικο στο «Survivor» για την επαγγελματία παίκτρια είναι περι τα 7.000 ευρώ–  η Κατερίνα Δαλάκα, ο Αλέξης Παππάς και ο Σάββας Γκέντσογλου δέθηκαν προτάσεις με πενταψήφια ποσά. Κατά μια εκδοχή τα ποσά εκκινούν από τα 10.000 ευρώ.  Λέγεται ότι ο πρώην ποδοσφαιριστής έχει βδομαδιάτικο στο «Survivor» όσο και όταν ήταν εν ενεργεία ποδοσφαιριστής και θεωρείται ο πιο ακριβοπληρωμένος πρωτοεμφανιζόμενος στο πρόγραμμα.