Latest News

Κυριακή 14 Ιανουαρίου 2024

Survivor spoiler: Ποια ομάδα κερδίζει το σημερινό αγώνισμα ασυλίας

Ο πρώτος αγώνας ασυλίας για την εβδομάδα που ξεκινά, είναι... γεγονός!

Διάσημοι και Μαχητές ρίχνονται με πάθος για να εξασφαλίσουν την ακεραιότητα της ομάδας τους ωστόσο τους νικητές περιμένει μία επιπλέον γλυκιά έκπληξη! 
Στο μεσοδιάστημα μία νέα αντιπαλότητα κάνει την εμφάνισή της και στο επίκεντρο βρίσκεται η Ασημίνα με τον Φάνη, που την ειρωνεύεται για το γεγονός πως έχει βρεθεί στον Άγιο Δομίνικο τρεις φορές, με εκείνη να ενοχλείται και να μην το κρύβει.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, αυτοί που αναμένεται να κερδίσουν την ασυλία και το έπαθλο φαγητού σήμερα Κυριακή 14 Ιανουαρίου είναι οι «Μαχητές» που σημειώνουν την πρώτη τους νίκη...

Ο Rob James Seymour την ώρα που καλείται να δοκιμαστεί ενάντια σε κάποιον αντίπαλό από την κόκκινη ομάδα, περνώντας από έναν κύλινδρο που βρίσκεται σε μία βάση πάνω στη θάλασσα, θα καταρρεύσει κυριολεκτικά, αφού θα χάσει τις αισθήσεις του. Αποσπάσματα από το σημερινό αγώνισμα προβλήθηκα και στην εκπομπή «Γεια σου», στα οποία ο Γιώργος Λιανός προσπαθεί να επιβεβαιώσει ότι ο Rob είναι καλά, και όλοι θα τρέξουν προς το μέρος του να δουν τι έχει συμβεί. Αφού εκείνος συνέλθει και όλοι τους βρεθούν στο συμβούλιο του νησιού, ο ίδιος θα κατηγορηθεί από συμπαίκτη του πως έστησε την λιποθυμία και πως είχε συνεννοηθεί για να το κάνει αυτό. «Πολύ πιθανό να το έχουν συζητήσει στην καλύβα τους ότι “Ξέρεις κάτι; Κάτσε μέσα στο τούνελ και κάνε τον λιπόθυμο”», ακούγεται.